Corsair strafe vs Corsair K68

Bütçe
Farklı bir tavsiyede bulunacaksanız en fazla 900 TL olsun, k68 bütçeyi zorluyor zaten
Biraz da kişisel bir tercih oluyor. O bilek desteği için +100TL verilir. Basım hissiyatı için de +100 versen, etti sana +200. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında K55 üzerindeki makro tuşları sistem tavsiyesi yaparken beni 1-0 öne geçirir :D.

Bütçeyi tam olarak ayarlayabilirsem Ornata Chroma V2 alacağım hocam, teşekkürler.

Black Friday indirimlerinde hizmetleri rezalet olsa da bir anlık cesaretle İtopya'dan K70 MK.2 Cherry MX Low Profile Speed aldım. 800 liraydı. Epey memnunum, aklında olsun bu seçenek de. Tabii indirim takip ederim diyorsan.

Corsair pişman etmez ama fiyatlar uçuk, bu aralar Aorus K1 öneriliyor ama sanırım bilek desteği yok, güzel duruyor. Kullandığım klavye fiyatı uçuk olduğu için zaten alınmaz hiç söylemeyeceğim, G513 Carbon deneyimlemiştim, bilek desteği ve basış hissiyatı gayet iyiydi ama onun da fiyatı fazla. K55 iyidir ama fiyatını hak etmiyor, K68 güzel klavye, onun dışında Razer için fazla yorum yapmayayım, deneyimleme şansım olmadı. Aklıma daha gelmedi, gelse de yazmazdım, mesaj uzun oldu. 😅😁

Mesaj uzun oldu. 😅😁

Siz K95 mi kullanıyorsunuz ben mi yanlış hatırlıyorum :D?

Hocam aslında o makro tuşları sosyalde çok işime yarar, tahmin edebiliyorsunuzdur :D.

Ha onun için alınır mı, hayır.

Ama 200 TL fazla verip Ornata V2 almaya değer mi, bilemiyorum açıkçası.

Bütçeyi tam ayarlayabilirsem hem istediğim parçaları alabilirim hem de Ornata alabilirim.

Bütçeyi tam ayarlayamazsam K55 alıp geçerim, sistem toplama konularına da ilk mesajları yazarım makrolar ile 😈.

Siz K95 mi kullanıyorsunuz ben mi yanlış hatırlıyorum :D?

Hocam aslında o makro tuşları sosyalde çok işime yarar, tahmin edebiliyorsunuzdur :D.
Yok, Strafe MK.2 kullanıyorum, makro için o tuşlar çok da gerekli değil. Ben lazım olunca kullanılmayan “F” tuşlarına atıyorum, İCUE o konularda sınır tanımıyor. 😁 Başka sorulara da cevap verebilirim. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı