Elektronik Corsair TX850M 2400TL

Sevgili hocam kullandıgınız işlemci 65 wat dtp değerine sahip sizin alıcağınız ekran kartı 4080 var sayıyorum PSU tarafında 750 watt hayli hayli yetecektir ama ileriye dönük düşünüyorsanız size link bırakıyorum bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Sevgili hocam öneriniz çok iyi bir marka fakat çok eski bir ürün alıcagımız ekran kartı güncel olduğu için eski PSU 750 wat 850 wat tarafında sıkıntılar çıkıyor güncel PSU almak çok çok çok daha mantıklı 3E 5e bakmayıp aynı watt ve güncel ürün almak gerek lütfen buna dikkat edelim.
Bir bildiğiniz vardır elbet ben MSI z490 + Intel i9 11900k + MSI RX 7900 xtx + 32 GB ram + 1 M2 + 3 SSD + 5 fan ile kullanıyorum anlık oyunda UHD 4 K da 700 w bulmuyor öyle söyleyim size .

Bir bildiğiniz vardır elbet ben MSI Z490 + Intel i9 11900K + MSI RX 7900 XTX + 32 GB RAM + 1 M.2 + 3 SSD + 5 fan ile kullanıyorum anlık oyunda UHD 4 K da 700W bulmuyor öyle söyleyim size.

Sayın hocam bu model kronik sıkıntılı birçok arkadaşımız bu üründen çok şikayetci size denk gelmemesi çok iyi ayrıca bu zamanla oluşacak bir şey uzun kullanımdan sonra başlıyor sıkıntılar umarım sizde de böyle bir sıkıntı olmaz güle güle kullanın.

Sayın hocam bu model kronik sıkıntılı birçok arkadaşımız bu üründen çok şikayetci size denk gelmemesi çok iyi ayrıca bu zamanla oluşacak bir şey uzun kullanımdan sonra başlıyor sıkıntılar umarım sizde de böyle bir sıkıntı olmaz güle güle kullanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sayın hocam beni bu videoya neden eklediniz
Ürün bu aldığım merak ederseniz diye .

Hocam sistemimde şuan 650w kullanıyorum i7 9700f işlemcim bunun yanına ekran kartı da alacağım. Mevcut PSU'm yetersiz mi kalır? Bunu almak mantıklı olur mu ve ne faydasını görürüm?

Son düzenleme:
Ürün bu aldığım merak ederseniz diye.

RTX 3 bin ve 4 bin serisi için semi modüler almamaya özen gösterin. Hem 750 watt hem uygun demeyin elinizden geldiği kadar güncel PSU ve Gold sertifikalı tam modüler seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı