İtopya'da 2616 TL'ye satılıyor, fiyatına değer mi?
Hangi modeli alıyorsunuz?Bence iyi ben 750W Gold'a 2100 vereceğim 500 TL farkla bence çok iyi.
Hangi modeli alıyorsunuz?
RM850 nasıldır peki? 3000 TL' ye değer mi?Bence pahalı modüler değil bu fiyata değeceğini sanmıyorum. Bu listedeki ürünlere bakmaya çalışın çok acele değil ise indirim bekleyin.
![]()
PSU Tier List 2024: Which one is right for your build?
Looking for a reliable PSU for your build? Check out our PSU tier list, which ranks power supplies based on their quality.techwafer.com
RM850 nasıldır peki? 3000 TL'ye değer mi?
![]()
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
RM850 nasıldır peki? 3000 TL'ye değer mi?
![]()
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 850W RM White Series RM850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
www.technopat.net
3000 TL maksimum.bütçeniz nedir?
Beyaz olan elektronik aletler niye hoşuma gidiyor bu arada modüler ne işe yarıyabilirki 80+ Gold sertfikası olan bir ürünün yanma ihtimali az hadi diyelim yandı kablo yanarsa içi zarar görmezmi tier listde bu ürün a- a listesinde falansa alınabilir iç yapısıda önemli.
![]()
Corsair RM850 Güç Kaynağı İncelemesi
Corsair'in, yüksek verimlilik, tam modüler kablo yapısı ve Zero RPM teknolojisine sahip RM850 güç kaynağını inceliyoruz. Corsair'in Eylül 2013'dewww.technopat.net
Ben alırım vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.