Corsair Vengeance 16 GB DDR4 3200MHz CL16 RGB RAM Alınır mı?

Az önce bu forumdaki eski mesajları kurcaladım. Eski derken 2 ay önceki mesajlar. Adam 3200MHz(2x8) 16GB RAM almış 2400MHz'den fazlasını göremiyorum diyor. Bunun gibi sorun yaşayan birçok kişi gördüm o yüzden size soruyorum.
Şurdan bakıyorsun dimi ?
PRIME B350-PLUS Bellek / Parça Desteği | Anakart | ASUS Türkiye

ben göremedim 3200 destekleyip 2133 olduğunu. O eskidendi RAM lerin her anakarta uymaması her işlemciyi desteklememesi ama sen madem bulamadın başka markalara bak RAM olarak almadıysan anakartı değiştir o zaman.

Cevaplarında ne yazıyor o konuların onlarıda inceledin mi ? Yüzde 99 BİOS ayarlarından RAM frekansını 3200 e çek demiştir herkes. Genel olarak olan bir durum ilk takıldığında RAM ler temel hızında çalışabilir sen bunu ayarlayabilirsin BİOS tan.

CORSAIR 'da versiyon farklılıkları çok bahsedildiği gibi istenilen frekanslarda çalışmayabilir anakart bire bir desteklemiyor ise fakat gskill ile asus uyumu her daim daha iyidir tecrübe etmişliğim var

Merhaba,

Corsair Rgb Vengeance Rgb Pro nun 2x8 lik 3200mhz lik ramlerini kullanıyorum.

Rgb ışıklarında sorun mu var anlamadım. 2 tane ram den solda takılı olan programlardan sorunsuz ayarlanıyor renkleri değişiyor ama sağdakinin alt ve üst tarafında kırmızı ışık yanıyor hep sabit olarak. Renklerde gözüküyor evet ama alt ve üst tarafı hep sabit kırmızı. Daha 1 gündür kullanıyorum. Sorun ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı