Corsair Vengeance RAM uyumlu mu?

Marka önemli attığınız RAM'in değerleri uymuyor. Attığım RAM hem Kingston hem de cihaza takılı olan RAM'le tam uyum sağlar.
2666 MHz bir Ramin 2133 MHz'de çalıştığından daha düşük CL oranında çalışacağından ve aynı dram markası olduğundan uyumlu çalışır.

2400 MHz'de CL17 2133 MHz'de CL 15 çalışacaktır.

Kingston sahte çıkabiliyor ve samsung dram kullanmıyor kingston yada hynix yada micron çıkar.

Sahte derken gerçekten sahte yada 2.el çıkma bir rammiş çünkü üretimi durmuş bir model.

2666 MHz bir RAM'in 2133 MHz'de çalıştığından daha düşük CL oranında çalışacağından ve aynı DRAM markası olduğundan uyumlu çalışır.

2400 MHz'de CL17 2133 MHz'de CL 15 çalışacaktır.

Kingston sahte çıkabiliyor ve Samsung DRAM kullanmıyor Kingston ya da Hynix ya da Micron çıkar.

Sahte derken gerçekten sahte ya da 2.el çıkma bir rammiş çünkü üretimi durmuş bir model.

Sıfır sahte RAM satmıyor %99 çünkü 430 kullanıcı yorumu var ve mağaza puanı 100. Ayrıca bende de KVR24S17S8/8 var yaklaşık 1.5 yıl önce yükseltme için almıştım sahte çıkma bir durumu olmadı attığım RAM'i alabilir ki çoktan almıştır bence.

Sıfır sahte RAM satmıyor %99 çünkü 430 kullanıcı yorumu var ve mağaza puanı 100. Ayrıca bende de KVR24S17S8/8 var yaklaşık 1.5 yıl önce yükseltme için almıştım sahte çıkma bir durumu olmadı attığım RAM'i alabilir ki çoktan almıştır bence.
O zaman onlara geçmiş olsun.

2 yıl garantili yazmış ama ömür boyu garantili kingston normalde. Sahte olmayan orijinal kingston ram'ler dağıtıcı firmanın hologramı ve garanti belgesi oluyor. Zaten ürün doğrulamada var kingston'da satın alan kişiler bunları sorgulasa çoğu sahte çıkacaktır.

O mağazanın sattığı samsung ddr3 ram'leri samsung 6 yıl önce üretimden çekti.

O zaman onlara geçmiş olsun.

2 yıl garantili yazmış ama ömür boyu garantili Kingston normalde. Sahte olmayan orijinal Kingston RAM'ler dağıtıcı firmanın hologramı ve garanti belgesi oluyor. Zaten ürün doğrulamada var Kingston'da satın alan kişiler bunları sorgulasa çoğu sahte çıkacaktır.

O mağazanın sattığı Samsung DDR3 RAM'leri Samsung 6 yıl önce üretimden çekti.

Ben başka mağazadan almıştım zaten sorgulamada da sıkıntı çıkmadı orada sıkıntı yok benim RAM de Kingston'un renk değiştiren hologramı da var ama bu mağazanın sattığı RAM'i bilemem artık ben yorumlara göre attım. DDR3 RAM'lerde satılıyor Kingston'un sitesinde ama bilemem sahte değil diyorlar mağazanın yorumlarında.

Son düzenleme:
Ben başka mağazadan almıştım zaten sorgulamada da sıkıntı çıkmadı orada sıkıntı yok benim RAM de Kingston'un renk değiştiren hologramı da var ama bu mağazanın sattığı RAM'i bilemem artık ben yorumlara göre attım. DDR3 RAM'lerde satılıyor Kingston'un sitesinde ama bilemem sahte değil diyorlar mağazanın yorumlarında.
N11'de sadece ram değil çoğu şeyde kaçak sahte satan mağaza var %100 olumlu yoruma aldanma.

Tam anlamadım şimdi ikiniz de farklı şeyler diyorsunuz. Daha almadım bu arada sadece fikir almak için açmıştım konuyu parayı toparlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı