Arkadaşlar merhaba sistemi upgrade yapmıştım. RAM'lerim bu sistemde düşük kaldığını düşünüyorum. Kingston HyperX Fury 4x2 (16 GB) 2133 MHz. RAM alınırken neye önem göstermeliyim. CL ve b-diye muhabbetleri var hiç bilmiyorum. Kasamın içerisinde Corsair ağırlıklı malzemeler var. O yüzden aldığım RAM'in Corsair marka olmasını istiyorum. RGB olarak senkronize çalışması için. Bir tane buldum sizce bu alınır mı?
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu ürünün CL'si nedir hocam? İyi mi yani bu? Birde bu var mesela bu biraz daha pahalı neden aralarında ne fark var acaba ? ilk mesajımda paylaştığım linkte cl18 yazmıyor ama bunda yazıyor. O yüzden mi bu daha pahalı.
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram CMW16GX4M2C3600C18 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
CL gecikme değeri anlamına geliyor. 3600 MHz CL18 olanlar 3200 MHz CL16 olanlardan sadece çok küçük bir miktar daha iyidir. (Overclock yapılmadığı sürece.) Fakat genelde 3600 MHz CL18 olanlarda daha iyi olan B-die kullanılır. B-die olması daha iyi bir OC performansı olması anlamına gelir.
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Ram CMW16GX4M2C3000C15 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!