OC yapacağımdan değil de B-Die olanlar daha uzun ömürlüymüş sanırım. Gerçi OC yapmadığın sürece de bellek ne kadar yıpranabilir o da var. Bütçe olarak da resimde gördüğün aralık diyebilirim.
XPG Spectrix D60G 16 GB 4133 MHz DDR4 Ram AX4U413338G19J-DT60 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ben normalde yok diye biliyordum ancak biraz araştırınca birkaç adet buldum. Fiyatları biraz tuzlu ancak üst seviye sistemler için değebilir. Samsung B-Die en iyi DDR4 RAM çiplerindendir ve Ryzen sistemler için önerilir. Bulunması oldukça zordur. Ortalamanın çok üstünde frekans değerleri ve...
XPG Spectrix D60G 16 GB 4133 MHz DDR4 Ram AX4U413338G19J-DT60 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Elimdekileri 600'e satarım diye düşünüyorum. Bir o kadar daha eklemem gerekecek Adata için. Ayarlamaya çalışayım bakalım. Cahilliğimden soruyorum; 3200'den 4133'e geçince tam olarak ne farkedeceğim sistemde? Sistemi oyun için kullanıyorum. Ara sıra 1-2 dakikalık oyun videosu kaydedip Handbrake ile küçültme falan yapıyorum. Öyle tasarım vs yazılımlarla uğraşmıyorum.
Elimdekileri 600'e satarım diye düşünüyorum. Bir o kadar daha eklemem gerekecek Adata için. Ayarlamaya çalışayım bakalım. Cahilliğimden soruyorum; 3200'den 4133'e geçince tam olarak ne farkedeceğim sistemde? Sistemi oyun için kullanıyorum. Ara sıra 1-2 dakikalık oyun videosu kaydedip handbrake ile küçültme falan yapıyorum. Öyle tasarım vs yazılımlarla uğraşmıyorum.
Sakın Trident Z 3600C18 almayın sonu gtzr olan çakma b-die. Hiçbir işlem yapamazsınız CL 16ya düşmüyor asla 18 olarak kullanmak zorundasın ve 3800 MHz'de olmuyor iğrenç ötesi RAM'ler. Şimdi 3600 CL 16 Corsair RGB Pro SL 4x8 sipariş ettim çok daha iyi olduğundan eminim.