Corsair Vengeance RGB Pro vs Corsair Vengeance RGB Pro SL vs G.Skill Trident Z RGB

OC yapacağımdan değil de B-Die olanlar daha uzun ömürlüymüş sanırım. Gerçi OC yapmadığın sürece de bellek ne kadar yıpranabilir o da var. Bütçe olarak da resimde gördüğün aralık diyebilirim.

Bütçenizi şuna zorlamanızı öneririm. Çok iyi fırsat 4000 MHz mükemmel bir görünüm. Zorlayamazsanız Trident-Z alın:

Çıkma olasılığı yok. Orijinal b-die Türkiye'de yok.

Bütçenizi şuna zorlamanızı öneririm. Çok iyi fırsat 4000 MHz mükemmel bir görünüm. Zorlayamazsanız Trident-Z alın:

Elimdekileri 600'e satarım diye düşünüyorum. Bir o kadar daha eklemem gerekecek Adata için. Ayarlamaya çalışayım bakalım. Cahilliğimden soruyorum; 3200'den 4133'e geçince tam olarak ne farkedeceğim sistemde? Sistemi oyun için kullanıyorum. Ara sıra 1-2 dakikalık oyun videosu kaydedip Handbrake ile küçültme falan yapıyorum. Öyle tasarım vs yazılımlarla uğraşmıyorum.

Elimdekileri 600'e satarım diye düşünüyorum. Bir o kadar daha eklemem gerekecek Adata için. Ayarlamaya çalışayım bakalım. Cahilliğimden soruyorum; 3200'den 4133'e geçince tam olarak ne farkedeceğim sistemde? Sistemi oyun için kullanıyorum. Ara sıra 1-2 dakikalık oyun videosu kaydedip handbrake ile küçültme falan yapıyorum. Öyle tasarım vs yazılımlarla uğraşmıyorum.

Ryzen sistem olduğu için çok iyi bir FPS artışı olacak. PC hızında fark olur.

Ryzen sistem olduğu için çok iyi bir FPS artışı olacak. PC hızında fark olur.
IMG_20210222_123626.jpg

@Hamza Ensar Sağlam Adata siparişi geçtim bakalım Allah utandırmasın.

Son düzenleme:
Sakın Trident Z 3600C18 almayın sonu gtzr olan çakma b-die. Hiçbir işlem yapamazsınız CL 16ya düşmüyor asla 18 olarak kullanmak zorundasın ve 3800 MHz'de olmuyor iğrenç ötesi RAM'ler. Şimdi 3600 CL 16 Corsair RGB Pro SL 4x8 sipariş ettim çok daha iyi olduğundan eminim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı