Corsair Vengeance RGB Pro vs G.Skill SniperX RAM

Takipte olucam ama incehesap cl15 ram almayı düşünüyorum takipte olacağım siteler arasında artık.
Aynı performansı alacağınız ürüne 300 TL fazladan vermek bana mantıklı gelmiyor. Bence kaçmaz bu fiyata, biraz araştırma yaparak firmanın güvenilirliğini ve hizmet kalitesini rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Arkadaşlar o beyaz ram ryzen işlemcilerle kullanılabiliyor mu ?
Aynı performansı alacağınız ürüne 300 TL fazladan vermek bana mantıklı gelmiyor. Bence kaçmaz bu fiyata, biraz araştırma yaparak firmanın güvenilirliğini ve hizmet kalitesini rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Benim ramler cl15 seninkiler cl16.

Benim ramler cl15 seninkiler cl16.
Birazcık araştırsaydın CL15 ile CL16'nın hissedilemeyecek olduğunu bilebilirdin. Bu farkı normal bir kullanıcı hissedemez, hissedemeyiz. Sen sırf hissedemiyeceğin bir fark için 300 lira fazladan fark vermeyi kafanda oluşturduysan ben engel olmam zaten, kendi tercihin. Ben üstüme düşeni ve gereken şeyleri söyledim, artık geri kalan paranızı ne kadar değerli bulup bulmadığınıza bağlı.

Birazcık araştırsaydın CL15 ile CL16'nın hissedilemeyecek olduğunu bilebilirdin. Bu farkı normal bir kullanıcı hissedemez, hissedemeyiz. Sen sırf hissedemiyeceğin bir fark için 300 lira fazladan fark vermeyi kafanda oluşturduysan ben engel olmam zaten, kendi tercihin. Ben üstüme düşeni ve gereken şeyleri söyledim, artık geri kalan paranızı ne kadar değerli bulup bulmadığınıza bağlı.
düşünücem sistemi 2-3 saat sonra toplayıp vericem ama beyaz olan ramler hoşuma gitti küçük de olsa ötekilerden bir + artısı var sistemi topladıktan sonra çok fazla maliyet çıkarsa senin önerdiğini demicem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı