Corsair virtuoso SE nasıldır?

Daha önce void pro wireless kullandım 2 yıl kadar.Ardından geçen hafta steelseries arctis 7 aldım..Mikrofondan memnun kalmadım,Ses yüksekliği ve 7.1 kalitesi bariz daha kötüydü....corsairde hiç %100 ses seviyesi kullanmazken ,arctis de %100 dahi yetersiz kaldı.Belki ayarlarla düzelen birseydi bilmiyorum..Ayrıca 7.1 aktif ettiginizde neredeyse farketmiyorsunuz ( void pro da resmen baska bir dünyaya geçis hissediyorsunuz)..Hatta 7.1 de ses kasma olayi daha kotü oluyor.Yorumlarda genelde stereo kullanilmasi tavsiye ediliyor zaten(o zaman neden bunu aliyoruz diyor insan) Neyseki kulaklik oyun sirasinda kendiliginden kapaniyordu da ,iade şansım oldu..( Bu arada konforundan memnundum arctisin,sorun yok)Yoksa hijyenik sartlardan dolayi keyfi iade de olmuyormuş bunlarda.Şimdi corsair virtuoso hi fi modeli sipariş ettim..Bana void pro kalitesini verse yeterli,ki extrasinida verecegini biliyorum..Benim deneyimlerim bu şekildeydi...

Kulaklık geldimi geldiyse ilk izlenimler nasıl

Bugün virtuoso SE elime geçti. Ergonomi olarak bana çok rahat geldi, açıkçası rampage rgw9 gibi bir kulaklıktan sonra başka bir evrendeymişim gibi geldi. Wireless ın getirdiği özgürlük, 3.5mm jak, usb bir çok bağlantı seçeneği. Müzik falan yüksek seste dinleyemiyorum başım ağrıyor. 7.1 surround gayet başarılı, mikrofon kalitesine diyecek yok. Malzeme kalitesi beni gerçekten etkiledi. Alanlara da hayırlı olsun

Hocam bende Logitech G231 var mikrofonu ASUS ROG Fusion 700'den daha iyiydi Logitech gerçekten iyi kulaklıklar yapıyor.

Merhabalar bende bugun Corsair Virtuoso XT kulaklıgı aldım yasadıgım sorun kablosuz kullanabılıyrum wireles seklınde ama usb kablolu sekılde bılgısayar gormuyor neden acaba ?

Merhabalar bende bugun Corsair Virtuoso XT kulaklıgı aldım yasadıgım sorun kablosuz kullanabılıyrum wireles seklınde ama usb kablolu sekılde bılgısayar gormuyor neden acaba ?
Kabloyu taktığında kulaklığın altında ki wirelless tuşu usb ye çekiyor musun?

Merhaba hocam. Aynı kulaklıgı aldım ancak şarj süresi beni tatmin etmedi. Acaba bana gelen model mi sorunlu yoksa kendisi mi böyle? Ortalama 12-14 saat arası gidiyor şarjı bu yine de iyi bir süre ama şarj olma süresi 3-4 saati bulabiliyor. Sizde durum ne acaba?

Merhaba hocam aynı kulaklıgı aldım ancak şarj süresi beni tatmin etmedi acaba bana gelen model mi sorunlu yoksa kendisi mi böyle ortalama 12-14 saat arası gidiyor şarjı bu yinede iyi bir süre ama şarj olma süresi 3-4 saati bulabiliyor sizde durum ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…