Corsair Void 7.1 Wireless alınır mı?

Bütçe
2800
Dc pek kullanmıyorum zaten o önemli değil. Youtube incelemelerinde mikrofon biraz kötü geldi o yüzden kafamda soru işareti. Birde HS80 için bir şey deseydi biri karar verecektim ona göre.
Dedigim gibi mikrofon ortalama ancak geri kalan hersey kusursuz.

Hocam kulak agrısı falan yapıyor mu rahat mı? Kimisi ağır bir kulaklık diyor. Bir de dip ses olayı var diyenler var karsılastınız mı?
Hayir asla yok cozulmus. Ayrica saatlerce taktim agri yok.

Dedigim gibi mikrofon ortalama ancak geri kalan hersey kusursuz.
Aldım gelsin bakacağız artık.

Hayir asla yok cozulmus. Ayrica saatlerce taktim agri yok.
Kulaklık geldi şu an kullanıyorum fakat uygulamada şarjı aşırı dalgalı %90-92-86-87 her baktığımda farklı gösteriyor. Sizinkinde de mevcut mu böyle bir durum?

@ircoas
Kulaklık geldi şu an kullanıyorum fakat uygulamada şarjı aşırı dalgalı %90-92-86-87 her baktığımda farklı gösteriyor. Sizinkinde de mevcut mu böyle bir durum?

Son düzenleme:
Aldım gelsin bakacağız artık.

@ircoas
Evet o onemsiz. Yatmadan once sarja takin. Ondan sonra rahat 12 saat gidiyor ben 2 gun kullaniyorum. Kapanmadigi surece kullanabilirsiniz.

Kurdum da şarjı çok hızlı gidiyor toplasan 5-6 saat kullandım 16 yazıyor ve şarj göstergesi de sürekli dalgalı.
RGB kapatin gereksiz zaten. Basta benimde oyle hizli bitiyordu sonradan oturdu yavas yavas.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı