Corsair Void Elite alınır mı?

Katılıyorum. Ben de kafam büyük olduğu için HyperX Cloud'dan buna geçmiştim. HyperX bir iki saatlik kullanımda ağrı yapıyordu. Bunu tüm gün kullanıyorum herhangi bir ağrı yok.
Bu arada bu kulaklığın sesi, equalizer ayarı ile daha iyi hale geliyor. Yani yapmak zorundasınız bence.

Ben hiç anlamam bu equalizer işlerinden kendimce bir ayar yaptım ama bir fark göremedim. En sonunda yazılımdaki bütün hazır ayarları kapatıp öyle kullanmaya karar vermiştim. Sizin yaptığınız önerdiğiniz bir ayar var mı?

Şöyle bir ayar yapmıştım bunu genel olarak kullanıyorum aldığım ilk günden beri. Bir dene istersen şunları. Zaten yazılımın içinde olan hazır müzik, oyun vs gibi equalizer ayarları hepten kötü En iyisi tek bir equalizer ayarlayıp genel kullanmak.

Teşekkürler.

Hocam dün geldi kulaklik bu cızırtı sorunu var denedim o 10 maddeli çözümü ama yapamadım aşağıda onunla yapan arkadaşlar vardı napabilirim yardımcı olabilir misiniz yada sizle baştan yapsak bu çözümü

Nerede takıldınız neden olmadı acaba biliyor musunuz? Ben adım adım uyguladım tek seferde yaptım. Diğer arkadaşlar da sıkıntı yaşamamışlar galiba. Siz neyi yanlış yaptınız acaba.

Nerede takıldınız neden olmadı acaba biliyor musunuz? Ben adım adım uyguladım tek seferde yaptım. Diğer arkadaşlar da sıkıntı yaşamamışlar galiba. Siz neyi yanlış yaptınız acaba.
Hocam neden olmadığı hakkında bir fikrim yok ama sorun tamamen aynı yapabilende birden fazla kişi var neyi yapamadığımı anlayamadım siz yapabilmişsiniz iletişime geçebiliceğimiz bir discord vs. konuşabilir miyiz ürün değişimi yada iade talep edicem çünkü hızlı bi şekilde yanlış yapıyorsam düzeltmem gerek. Tek şu yanlış olabilir eğer o 10 maddeli yazıyı hatırlıyorsanız ya da bakarsanız 3. madde de şöyle diyor ; " 3. "Corsair VOID RGB Kablosuz Oyun Kulaklığı" kutusu altındaki tüm cihazları sağ tıklayın ve kaldırın ve "Cihaz Sürücülerini Sil" seçeneğini işaretlediğinizden emin olun." ve sonrasında 9. maddede de aynı işlemi yapmamız gerektiğini söylüyor ben yaparken 3.maddedeyken cihazları kaldırırken kutucukta cihaz sürücülerini sil kısmını tiklemek için bir yer gelmedi 9. maddede yaparken geldi emin olun diyor ama bende orda cihaz sürücülerini sil kısmı yoktu fotoğraf bırakacağım. Bir de cihazları kaldırdığımda çoğunda pcyi reslettirdi otomatik ama diyelim 2. cihazı kaldır dedim resledim 3.yü kaldırmak için aygıt yöneticisine girdiğimde 2.yeniden geri gelmiş oluyordu diğer kısımlarda bir yanlışım var mıdır bilmiyorum hocam bir de şu doungleyi tak çıkar vs. diyor 7-8. maddelerde nerede takılı olacak nerede olmayacak tam anlayamadım belki orda bir yanlışlık vardır. Ve icueyi sildiğimde kulaklık da herhangi bir cızırtı dip ses yok full ses yada az seste ama icueyi yüklediğim gibi kulaklık takılı olmasa bile pcnin hoparlörü de sesi cızırtılı veriyor Windows 10 Pro ve cihazım laptop yeni bir pc pcyle ilgili bir sorun yok zaten diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam düzeldi mi sorununuz yapabildiniz mi noldu

Naptınız hocam yapabildiniz mi bende dün geldi kulaklık çözmeye çalıştım fakat beceremedim konuşabilir miyiz yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

3. maddedeki seçenek hepsinde çıkmayabiliyor, çıktığında işaretlemen yeterli. Sürücüleri kaldırırken hepsinde "yeniden başlat" diyor ama başlatmak zorunda değilsin, benimki öyleydi en azından. Hepsini kaldırdıktan sonra yeniden başlatsan olur.
"Dongle" dediği şey ise, 7.1'e çeviren USB aparatı ya da Wi-Fi olarak kullanıyorsan Wi-Fi aparatı yani kısacası USB girişli bir alet.
Eğer 6. maddeye kadar "dongle" dediğimiz alet bilgisayara takılıysa bilgisayardan çıkarıp, bilgisayara reset at(değilse takıp çıkarmana gerek yok).
7. maddede söylediği gibi iCUE yazılımını yükle.
9. maddede söylediği gibi yine tüm sürücüleri kaldır, 3. maddedeki gibi.
En son bütün işlemleri yaptığına emin olduğunda "dongle" dediğimiz aparatla birlikte kulaklığı cızırtısız bir şekilde kullanabilirsin.

3. maddedeki seçenek hepsinde çıkmayabiliyor, çıktığında işaretlemen yeterli.
Aynen.

@Alper_zdmr hocam anlattıklarınızdan pek bir şey anlamadım ama hala çözemediyseniz Discord üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. Yarın akşam 8'den sonra müsait olabilirim hala çözemediyseniz ekleyin ben müsait olunca yazarım size. Discord: Mehmet çağrı#0684

@Beige @cilginsharkysahilde @Aqff hortlattığım için kusura bakmayın ancak aynı sorunu yaşıyorum ve anlatılan çözümde son aşamalara doğru takınca gelen sürücüleri yine silin ve iCUE otomatik olarak algılayıp doğru sürücüleri yükleyecek deniyor, benim sistemimde otomatik olarak algılamıyor çıkarıp takmam vs. mi lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…