Corsair Void Elite alınır mı?

Yok hocam 3-4 kere denedim bahsettiğiniz işlemi, şimdi yeniden denedim hiçbir şekilde çözülmüyor. Garantiye göndereceğim kulaklığı yarın ya da haftaya yapacak bir şey yok daha 2 günlük olması üzücü bir de.

Aslında garantilik bir şey yok çünkü yazılımsal bir sıkıntı. Eğer mevcut çözümler fayda etmiyorsa iade etmeniz daha iyi olabilir.

Aslında garantilik bir şey yok çünkü yazılımsal bir sıkıntı. Eğer mevcut çözümler fayda etmiyorsa iade etmeniz daha iyi olabilir.
İade edilemeyeceğini söylüyorlar, kendileri hijyen ürünü olduğu için test edemeyeceğini eğer garantide sorun bulunursa değişim ya da iade talep edebileceğim söyleniyor.

iCUE kurmadan kulaklığın kendi 7.1'ini kullanamazsınız, RGB ayarlayamazsınız, açmak kısmak gibi ses ayarları dışında ses ayarları yapamazsınız yani iCUE kulaklıktan tam verim almanız için gerekli. Eğer cızırtı gibi bir sorun olursa dediğim yere girip yazanları uygularsanız düzeliyor öyle çok korkulacak bir durum değil.

Şu anda İtopya'da fiyatı 650 TL civarı sizce alınır mı?

Surround modeli garantiden geldi değişim yapıldı yine aynı sorun devam ediyor. Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ancak şahsen almazdım.
Dip ses aşırı fazla mı? Nasıl bir dip ses? Tiz mi, bass mı?
Surround modeli garantiden geldi değişim yapıldı yine aynı sorun devam ediyor. Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ancak şahsen almazdım.
Sistem özellikleriniz yazar mısınız?

Son düzenleme:
Dip ses aşırı fazla mı? Nasıl bir dip ses? Tiz mi, bass mı?
Şarkı dinlediğinizi düşünün, şarkının sesini kısınca şarkının sesleri sadece cızırtı olarak geliyor. Oyun oynarken vs. de aşırı derecede hissediliyor tabi bu cızırtı.
Sistem özellikleriniz yazar mısınız?
Gigabyte H97-HD3 Rtx 2060 2X8 GB RAM i7 4790 işlemci 600W PSU

Bu arada bu kulaklığın sesi, equalizer ayarı ile daha iyi hale geliyor. Yani yapmak zorundasınız bence. :) Diğer yandan oyun içi sesleri de iyi. Ancak daha iyisini arıyorsanız eğer tecrübe ettiğim alpha veya cloud 2 bakabilirsiniz. Hadi ikisi olmadı başka türlere yönelin derim.

Bu kulaklığın asıl can alıcı noktası "ergonomisi" ile ön plana çıkması. Örneğin tasarım işi ile uğraşırken bilgisayarda saatlerce zaman harcıyorum. Arka planda youtube/spotify gibi yerlerden bir yandan müzik dinliyorum ve haliyle 7-8 saat boyunca bu kulaklık kafamda aralıksız kalıyor. Uzun saatlerde bile rahatsızlık hissi vermiyor bana. Zaten bu özelliğini çok dile getirdikleri için almıştım özellikle ve dedikleri gibi doğru. Steelseries arctis serisi hiç kullanmadım, ancak kullanan arkadaşların söylediği rivayetlere göre ikisi de aynı rahatlıkta sayılabilir. Yani önceden arctis serisine alışan arkadaşlar da tercih edebilir.

Neyse özetle :)

Bu fiyat aralığında hem oyun hem konfor konusunda iyi olsun diyorsan tercih edebilirsin.
Bu fiyata bana en iyi oyun deneyimi ve ses versin diyorsan tercih etmeyebilirsin.
Ekolayzer ayarını paylaşabilir misin cs go için ne kullanıyorsun mesela
Dip ses dediğiniz bende mesela cs açıyorsun alt taba geçince geliyor öyle değil mi

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben dün sipariş ettim Wireless modelini fakat kafamda birkaç soru kaldı. Kulaklığın kafaya oturması çok mu problemli (kafam büyük yapıya sahip). Kulaklık basslarda nasıl performans veriyor. Ve son olarak ben bu kulaklığı genel olarak linux işletim sistemi ile kullanacagim sıkıntı yaşama şansım ne kadar :). Alıp kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı