Corsair Void Elite alınır mı?

Aslında garantilik bir şey yok çünkü yazılımsal bir sıkıntı. Eğer mevcut çözümler fayda etmiyorsa iade etmeniz daha iyi olabilir.

Aslında garantilik bir şey yok çünkü yazılımsal bir sıkıntı. Eğer mevcut çözümler fayda etmiyorsa iade etmeniz daha iyi olabilir.
İade edilemeyeceğini söylüyorlar, kendileri hijyen ürünü olduğu için test edemeyeceğini eğer garantide sorun bulunursa değişim ya da iade talep edebileceğim söyleniyor.

Şu anda İtopya'da fiyatı 650 TL civarı sizce alınır mı?

Surround modeli garantiden geldi değişim yapıldı yine aynı sorun devam ediyor. Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ancak şahsen almazdım.
Dip ses aşırı fazla mı? Nasıl bir dip ses? Tiz mi, bass mı?
Surround modeli garantiden geldi değişim yapıldı yine aynı sorun devam ediyor. Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda ancak şahsen almazdım.
Sistem özellikleriniz yazar mısınız?

Son düzenleme:
Dip ses aşırı fazla mı? Nasıl bir dip ses? Tiz mi, bass mı?
Şarkı dinlediğinizi düşünün, şarkının sesini kısınca şarkının sesleri sadece cızırtı olarak geliyor. Oyun oynarken vs. de aşırı derecede hissediliyor tabi bu cızırtı.
Sistem özellikleriniz yazar mısınız?
Gigabyte H97-HD3 Rtx 2060 2X8 GB RAM i7 4790 işlemci 600W PSU

Ekolayzer ayarını paylaşabilir misin cs go için ne kullanıyorsun mesela
Dip ses dediğiniz bende mesela cs açıyorsun alt taba geçince geliyor öyle değil mi

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben dün sipariş ettim Wireless modelini fakat kafamda birkaç soru kaldı. Kulaklığın kafaya oturması çok mu problemli (kafam büyük yapıya sahip). Kulaklık basslarda nasıl performans veriyor. Ve son olarak ben bu kulaklığı genel olarak linux işletim sistemi ile kullanacagim sıkıntı yaşama şansım ne kadar . Alıp kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…