Corsair Void Elite mikrofonu çalışmıyor

The Honour

Decapat
Herkese selamlar. 3 gün önce Lenovo dizüstü bilgisayarımı Windows 8.1'den Windows 10'a yükselttim. Bunu yaptım yapalı kulaklık mikrofonum (Corsair Void Elite) çalışmıyor. Ses alıyorum. Bunda hiçbir sorun yok. Ancak mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor. Şimdi sorun şu, 2 tane mikrofon var bilgisayarda. Birincisi Laptop'un kendi mikrofonu, diğeri ise Corsair. Kulaklığı default haline getirdim, laptopun kendi mikrofonunu'da devre dışı bıraktım. Fakat saçma bir şekilde bilgisayar hala laptopun kendi kulaklığını kullanmaya devam ediyor. Driver falan varsa şayet bulamadım. Win8.1 kullanırken de ihtiyacım olmamıştı. Kulaklığı bligisayardan kaldırıp yeniden yükledim, o da işe yaramadı. Ancak saçma bir şekilde, Discord üzerinden headseti seçip kullanabiliyorum ve mikrofon gayet düzgün çalışıyor. Ancak, ne zaman başka bir uygulamaya geçsem, devre dışı olmasına rağmen Laptop'un kendi mikrofonunu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı