Corsair Void Elite ortadan kırıldı

Fluxion

Femtopat
Katılım
7 Mayıs 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklığı kafama her zaman taktığım gibi takarken ekstra bir güç uygulamama rağmen ortadan kırıldı, ama hala her şeyi çalışıyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?
 
Hocam aynı sorunu yaşadım. Sorununuzu çözebildiniz mi? Ayrıca kulaklığımı alalı 3 sene oldu Murat hocam size bu sorun için kullanıcı hatası demediler mi? Şikayetvar sitesinde distrübütörün bu konuyla ilgilenmediğini gördüm. O yüzden kime yazacağım konusunda kararsız kaldım.

@murat_02


Dostum ben alalı daha 6 ay falan olmuştu kendi kendine ortadan çatlamaya başladı bilmiyorum belki de kafam büyüktür ama internette araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm ben direkt Almanya'daki ana fabrikasına İngilizce kendimi açıklayıp fotoğraflarını çektim ancak ilk başta durumu bildiren bir yazı yazın onlar sizden fotoğrafları seri numarası isteyecekler.
 

Saldım artık çöp oldu kulaklık Corsair'ın California'daki kendi şirketleriyle konuştum fakat Türkiye üzerinden gönderim almadıklarını söylediler gümrükle ilgili sıkıntı çıkıyormuş. Gümrükteki sıkıntıyı araştırdım fakat 50 dolarlık kulaklık için üsten bir 50 dolar daha gümrük vergisi alıyorlarmış yani tek değişim yapabilecek yerde ümitsiz vakaya dönüştü. Penta teknoloji ile görüştüm onlarda bende 3000 TL istediler farklı kulaklık verelim dediler. İtopya ile de görüştüm onlar da penta teknolojiyle görüşün diyorlar. Yani kısacası kulaklığı çöpe atabilirisin veya hakkını aramak istiyorsan gidip tüketici haklarına şikayette bulunabilirsin çünkü Corsair markası kulaklığın hatalı olduğunu kabul ediyor fakat gel gelelim penta teknoloji tam tersini söylüyor. Şimdiden geçmiş olsun. Ben nasibimi aldım bir daha iyice araştırıp bir şeyler alacağım.​

 
Bu kulaklığı ilk aldığımda cızırtı sorunu vardı. Garantiden yenisini gönderdiler. 1Yıl geçti plastiği ortadan kırıldı... Kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir ürün. Almayı düşünen varsa farklı ürünlere göz atsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı