Merhaba. Marka fanlığı olarak düşünmeyin ama neredeyse tüm sistemim Corsair ürünlerinden oluştuğu için ekosistemimi bozmamak, farklı programlar yüklememek adına bu kulaklığı aldım. Farklı kulaklık çok denemedim işin açığı. Rampage'in ve James Donkey'in modellerini hatırlamadığım kulaklıklarını denedim ancak gerek rahatlık, gerek mikrofon kalitesi, gerekse ses netliği açısından aynı klasmanda olmadıklarını düşünüyorum. Bahsettiğim kulaklıklarda mikrofonda ses patlaması, basslarda (son seste) patlamalar oldu. Mikrofonları, sesi her ne kadar Elite'e göre daha net verse de aktif gürültü engelleme olmadığından ya da iyi çalışmadığından karşı tarafın klavye sesleri (karşı taraf mekanik klavye kullanıyorsa Allah sabır versin) ve karşı tarafın nefesi kulağınızı tırmalarcasına rahatsız ediyor sizi. Mikrofon konusunda arkadaşlarım sesimin yankı yaptığını hiç söylemedi. Hatta şimdi tekrar sordum, arkadaşım sesimin çok net gittiğini söyledi. Aktif gürültü engelleme özelliği olduğundan (ki gerçekten çok iyi çalışıyor) sesi bir miktar robotikleştiriyor. Elite modelinde cızırtı sorunuyla henüz karşılaşmadım ama Pro modelinde çok nadir (en fazla 5-6 kez) hışırtılar oluyordu. Bağlantısını çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyordu. Sesi çok berrak veriyor, patlama vs gibi durumlara rastlamadım. FPS oyunlarında da ses kasmak için yeterli ama eminim daha iyi kulaklıklar da vardır. Bazen benim duyamadığım ancak arkadaşlarımın duyduğu sesler oluyor(muş). Bence bu fiyata alınabilir bir kulaklık. Void serisi ilk çıktığında zaten ortalama bu fiyatlardan satılıyordu. Dolar kurunun o zamandan günümüze değişimini göz önünde bulundurursak ve ilk Void'lere göre kıyaslarsak, Elite serilerinin 1000 TL'den aşağı olmaması gerekiyordu. 1000 TL olsa fiyatını hak eder miydi diye sorarsak; zannetmiyorum ancak bu fiyatlardan alınabilir bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.