Corsair Void Elite RGB çalışmıyor

Berke1925

Decapat
Daha fazla  
Sıfır olarak Sinerji'den Corsair Void Elite RGB Wireless kulaklık satın aldım. Bugün kargo elime ulaştı heyecanla kutuyu açıp kulaklığı takmak istedim ilk önce Wireless USB'sini taktım ve kulaklığın açma tuşuna bastım ne yaptıysam açılmadı daha sonra şarjı olmadığını düşünüp kabloyu PC'ye takıp şarja bıraktım. Birkaç saat sonra tekrar denedim açmayı yine hiçbir tepki vermedi, şarj olurken ICUE'yi indirip kurdum ne yaptıysam yine başaramadım kulaklık üzerindeki tuşlara basılı tutup sıfırlamayı denedim usbyide iğne yardımı ile sıfırladım ve sonuç alamadım en son çare iCUE üzerinden kulaklık kablo ile bağlı iken Force Update yaptırdım ve daha sonra kulaklık ilk kez çalıştı bir anlık sevinç yaşadım ancak oda kursağımda kaldı bu sefer de kulaklık üstündeki tuştan hiçbir şekilde kapanmıyordu ve kablosunu çıkardığım zaman Wireless olarak açılmıyordu bile kabloyu geri taktığımda ise yine kulaklık açılmıyordu iCUE üzerinden tekrar Force Update yaptığımda kulaklık ancak o şekilde kullanılabilir hale geliyor şu an böyle bir çıkmaza girdim işin kötü yanı tam bayram üstüne denk geldi iade yapmak içinde beklemem lazım. Daha önce başına gelen çözümünü bilen birisi varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam çözüme gerek yok dümdüz bozuk ürün gelmiş size direkt iade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…