Corsair Void Elite RGB vs steelsereis Arctis 7

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba klavye ve farem SteelSeries ürünü seti tamamlamak Wireless kulaklık bakıyordum Arctis 7 alacaktım ama fiyatı çok uçuk geldi bir kulaklığın 1700 TL ediceğini çok sanmam o yüzden başka alternatiflere baktım İtopya'da gezerken Corsair Void Elite RGB gördüm beyaz rengi gerçekten çok hoş ve şaunda 1412 TL'den 999 TL %29 indirim var cidden güzelmi falan bilmiyorum şahsen benim için bakınca eksikleri Corsair Void Elite alır isem yazılım konusunda bir sıkıntı olur çünkü SteelSeries 2 ürün var ama Corsair olacak karmaşık olacak diye düşünüyorum (ama fiyatı çok uygun geldi) 2. eksisi ise mikrofonu çünkü SteelSeries'de mikrofonu saklayabiliysun ama Void Elite'de öyle bir şey sanırsam yok ve biraz çirkin duruyor gibime geldi çünkü kendi mikrofonum var kullanmam yani kulaklık mikrofonunu yani bilemiyorum bütçem ikisi için az ama şu anda alabilecek olsam Void Elite alabilirdim Arctis 7 çok pahalı diye ve indirimin bitmesine 5 saat 20 dakika kaldı tüm fikirlerinizi bekliyorum ona göre satın alacağım bugün.

2'si de kötü, kablosuz olması şart mı? Bütçe nedir?

Bütcem açıkça 650-1300 arası Wireless olması birazcık şart çünkü mesela film oyun oynarken yemek yiyorum elim yağlanıyor dokunamıyorum kulaklıga o yüzden yağlanıyor falan diye Wireless olsa direk gider yıkarım mesela şu an absürt bir örnek vermiş olabilirim ama Wireless yani evde dolaşırken Discord'da arkadaşımla konusabilirim mesela.
Mikrofonu yukarıya kaldırarak gizleyebiliyorsunuz. kaldırdığınızda mikrofon susturuluyor yani kapanıyor. Sizin mikrofonunuz ne bilmiyorum ama Void Elite'in mikrofonu da gayet güzel.

BM300 condeser mikrofon daha kaliteli büyük ihtimalle Corsair'den.

Bütcem açıkça 650-1300 arası Wireless olması birazcık şart çünkü mesela film oyun oynarken yemek yiyorum elim yağlanıyor dokunamıyorum kulaklıga o yüzden yağlanıyor falan diye Wireless olsa direk gider yıkarım mesela.

Kablosuz kulaklık harika bir şey. Anlatmak istediğinizi Dost Kayaoğlu şu videonun başındaki skeçle çok güzel anlatmış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kablo esarettir.

Bütcem açıkça 650-1300 arası Wireless olması birazcık şart çünkü mesela film oyun oynarken yemek yiyorum elim yağlanıyor dokunamıyorum kulaklıga o yüzden yağlanıyor falan diye Wireless olsa direk gider yıkarım mesela şu an absürt bir örnek vermiş olabilirim ama Wireless yani evde dolaşırken Discord'da arkadaşımla konusabilirim mesela.
Örnek baya iyiymiş, Void Elite Wireless alabilirsiniz fakat yazılımı yüklediğiniz an, dip ses sorunu başlıyor.
HS 70'e bakabilirsiniz.

Kablosuz kulaklık harika bir şey. Anlatmak istediğinizi Dost Kayaoğlu şu videonun başındaki skeçle çok güzel anlatmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kablo esarettir.

Zaten o videodan örnek verdim ki izledim :)
H

Örnek bayağı iyiymiş, Void Elite Wireless alabilirsiniz fakat yazılımı yüklediğiniz an, dip ses sorunu başlıyor.
HS 70'e bakabilir.

Örnek bayağı iyiymiş, Void Elite Wireless alabilirsiniz fakat yazılımı yüklediğiniz an, dip ses sorunu başlıyor.
HS 70'e bakabilirsiniz.

HS70 biraz overprice gibime geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı