weoji0
Hectopat
Daha fazla
Merhaba klavye ve farem SteelSeries ürünü seti tamamlamak Wireless kulaklık bakıyordum Arctis 7 alacaktım ama fiyatı çok uçuk geldi bir kulaklığın 1700 TL ediceğini çok sanmam o yüzden başka alternatiflere baktım İtopya'da gezerken Corsair Void Elite RGB gördüm beyaz rengi gerçekten çok hoş ve şaunda 1412 TL'den 999 TL %29 indirim var cidden güzelmi falan bilmiyorum şahsen benim için bakınca eksikleri Corsair Void Elite alır isem yazılım konusunda bir sıkıntı olur çünkü SteelSeries 2 ürün var ama Corsair olacak karmaşık olacak diye düşünüyorum (ama fiyatı çok uygun geldi) 2. eksisi ise mikrofonu çünkü SteelSeries'de mikrofonu saklayabiliysun ama Void Elite'de öyle bir şey sanırsam yok ve biraz çirkin duruyor gibime geldi çünkü kendi mikrofonum var kullanmam yani kulaklık mikrofonunu yani bilemiyorum bütçem ikisi için az ama şu anda alabilecek olsam Void Elite alabilirdim Arctis 7 çok pahalı diye ve indirimin bitmesine 5 saat 20 dakika kaldı tüm fikirlerinizi bekliyorum ona göre satın alacağım bugün.