Corsair Void Elite USB nasıldır?

• Konuyu başlatan asdfsdgsdfgdfhfghs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.368
A

asdfsdgsdfgdfhfghs

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Kulaklıktan pişman olur muyum? FPS oyunlarında hakkını veriyor mu gerçekten? Fiyatını hakediyor mu? Fikri olan veya kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2016 versiyonunu kullanıyorum ve memnunum. Yeni versiyonu hakkında da olumlu yorumlar okudum. Güzel bir kulaklık diyebilirim. :)
Taktığında tam oturmuyormuş duyduğuma göre. Seni rahatsız ediyor mu ? Bir yerde Razer Kraken X 7.1 kullanma şansım oldu. Ve kulağa tam olmuyordu hani biraz rahatsız edici hani ciddi anlamda hiç baskı yoktu yanlarda hani havada kalıyordu kulak pedler o derece yani kulağa otursa hani yapışsa o bana yeter. O kulaklıkta öyle mi ?

Kulaklık kafaya baskı yapmıyor. Kulaklar pedlerin içine giriyor, ama sıkmıyor. Kulakları çok sıkmıyor ama kulakları içine alıyor.

İstanbul'daysan Adeks internet kafede deneyebilirsin. Ya da Corsair satan çoğu mağazada vardır. :)

Eğer ses önleyici kulaklıklar gibi kulağımı sıksın diyorsan, HyperX Cloud modellerine de bakabilirsin. :)

Kulaklık kafaya baskı yapmıyor. Kulaklar pedlerin içine giriyor, ama sıkmıyor. Kulakları çok sıkmıyor ama kulakları içine alıyor.

İstanbul'daysan Adeks internet kafede deneyebilirsin. Ya da Corsair satan çoğu mağazada vardır. :)

Eğer ses önleyici kulaklıklar gibi kulağımı sıksın diyorsan, HyperX Cloud modellerine de bakabilirsin. :)
Baskı yapmasını istemiyorum. Gözlük var zaten öyle olması benim için daha iyi ama hani aşşırı da boşluk olmasın normal bir şekilde oturuyorsa okay benim için.

Baskı yapmasını istemiyorum. Gözlük var zaten öyle olması benim için daha iyi ama hani aşşırı da boşluk olmasın normal bir şekilde oturuyorsa okay benim için.
Normal bir şekilde oturuyor.

Kraken X'i denemedim, ama Kraken Chroma kullanmıştım. Pedleri küçüktü onun.

Void onun gibi değil. :)

Tamamdır. Cevapların için teşekkür ederim. Almaya karar verdim. :)

Son bir soru aklıma geldi onu da sorabilir miyim ? Ben laptop da film izlemeyi veya müzik dinlemeyi severim beni tatmin eder mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
asdfsdgsdfgdfhfghs, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı