Ay_BerKK
Megapat
Daha fazla
Selamlar herkese,
VXE V1 kulaklığını kullanıyorum, mikrofon kesilmesi ve şarjda kullanılamaması sebebiyle gerçekten bıktım artık kulaklıktan. 4000 TL bütçeyle bu sorunları yaşamayacağım uzun süre kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi;
www.sinerji.gen.tr
www.trendyol.com
Bu üç kulaklık arasında kaldım. Corsair HS55 modeli de 2500 TL fiyata yeterli olur mu diye de düşünüyorum. Corsair HS80 Wireless indirimde ve 5000 TL farkı ödemeye değer mi?
VXE V1 kulaklığını kullanıyorum, mikrofon kesilmesi ve şarjda kullanılamaması sebebiyle gerçekten bıktım artık kulaklıktan. 4000 TL bütçeyle bu sorunları yaşamayacağım uzun süre kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi;

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

RAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu üç kulaklık arasında kaldım. Corsair HS55 modeli de 2500 TL fiyata yeterli olur mu diye de düşünüyorum. Corsair HS80 Wireless indirimde ve 5000 TL farkı ödemeye değer mi?