Corsair Void Elite Wireless alınır mı?

Bütçe
3162
Makaleler
2
Bu konuyla ilgili iki sorum olacak. İlk olarak, Corsair Void Elite Wireless ve kablolu versiyonlarının üretimi durdu mu, yani stoklarına yenileri gelecek mi? Ben kablolu versiyonunu almayı düşünüyorum, yaklaşık olarak 1900 TL civarında satılıyordu. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

İkinci olarak, Corsair Void Elite Wireless kulaklığının bataryası kaç saat gidiyor? Test etmiş kişilerin yorumlarını öğrenmek istiyorum. Rica ediyorum '16 saat yazıyor ama 14-15 saat gider' gibi tahminlerde bulunmayın. Ayrıca, bataryası kapalı halde ışıklar ve mikrofon kapalı şekilde kullanacağım. Kulaklığın bataryası kaç saatte şarj oluyor? Bir de kulaklığın bataryası ne kadar ömre sahiptir?

Bana kulaklık önermeyin kardeşim, bu kötü. Corsair HS80 al, HyperX Cloud II al demeyin, kafama olmuyor. Bu Corsair Void Elite harici kafama uygun kulaklık bulamadım. Hepsini test ettim, olmuyor. 1-2 saat sonra kafam ağrıyor, ağrıdan duramiyorum olmuyor kafama arkadaş.

Dostum bende bu durumdaydım daha sonrasında razer baracuda x i tercih ettim .
Corsair ı tercih etmeme sebebimin hatırladığım kadarıyla
1- Müzik seslerini iyi duyamadığımdan
2- Mikrofon kalitesinden
3- Seslerin kalitesiz gelmesi

Fakat şuanda kullandığım razer baracuda x wireless ' ta
Gerek mikrofonu bozuldu gerek tuvalete vs gittiğimde
dıt dıt sesiyle birlikte sinyal gidiyor .
Kapatıp açma tuşu basılı kaldı.
Mikrofonu takılıp çıkarılabilen modelleri tercih etmeyiniz.
İllaki bozuluyor diye biliyorum

Ne kablolusu ne kablosuzu alınır. Dip sesi ve ortadan ikiye ayrılmasıyla ünlü ve ağır bir kulaklık.
Şu anda bu kulaklığın kablosuz versiyonunu kullanıyorum. Sorduğum soru şu: 16 saat gidiyor mu ve bataryasının ömrü uzun süreli kullanımda nasıl? Ses kalitesi önemli değil benim için; şu anki ses kalitesinden memnunum. Başka kulaklık kafama olmuyor zaten.

Ne kablolusu ne kablosuzu alınır. Dip sesi ve ortadan ikiye ayrılmasıyla ünlü ve ağır bir kulaklık.

Dip ses yok ama kulaklık 2'ye yarildi ve kablosunda soyulma var kulakligi bantladim kullanıyorum ama yapacak bir şey yok 2-3 sene idare edip yenisini alma sekliyle devam edeceğim 8 farkli kulaklık kullandim bu kulaklık harici hicbiri kafama uymuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı