Corsair Void Elite Wireless kulağı acıtıyor

Jack.Sparrow

Kilopat
Daha fazla  
Kulaklık geleli 2 gün oldu ama kulağımı çok sıkıyor. Herkes çok rahat olduğundan bahsetmiş ama kulağım resmen acı çekiyor.
Bu durumun bir çözümü var mı?

Hocam valla void elite kullandım neredeyse 2 yıl kullandığım en rahat kulaklıktı kendileri. Kafa yapınız büyük bile olsa sıkmaması lazım. Kafa bandını genişletmeyi denediniz mi ?

Kulaklık sıfır olduğu için açılmamış olabilir ya da kulağına uygun değil kulağına uygun olmayan kulaklık süründürür.

Hocam vallahi Void Elite kullandım neredeyse 2 yıl kullandığım en rahat kulaklıktı kendileri. Kafa yapınız büyük bile olsa sıkmaması lazım. Kafa bandını genişletmeyi denediniz mi?

Uygun olmadı mı olmuyor bana G230 ve Arctis 3 çok rahat geliyordu Arctis 7 rahat gelmiyor.

Kulak yapınızı değiştiremeyeceğiniz için bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Ürünü iade edip teknoloji mağazalarına gitme şansınız var ise gidip yerinde deneyerek size uygun ürünü alabilirsiniz.

@522140 denedim tüm seviyeleri ama sürekli bir acı var kulaklarımda geçmiyor.

Eskiden kullandığım 800TL kulaklık bundan çok daha rahat his veriyordu.

Dediğim gibi 130TL'ye aldığım G230 şu anki Arctis 7 kulaklığımdan rahat iade şansın varsa edip farklı kulaklık dene ya da o 800TL'lik kulaklığına benzeyen bir model al.

Benim de onlarca kulaklık arasından en rahat ettiğim void serisi idi. Gözlük yoksa sıkması imkansız gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı