Corsair Void Pro Alınır mı?

yakisikli

Hectopat
Daha fazla  
PUBG, CS:GO, Rainbow 6 Siege oynuyorum. 600 TL bütçem var. Bass boosted müzikler dinliyorum. Sizce alınır mı? Kullanan varsa eksi ve artılarını yazabilir mi?

Ben Corsaır Void Pro'nun Dobly modelini kullanıyorum. Sesi bence çok iyi. Rahatlık dersen ilk bi alışma süreci var sonra hiç hissetmiyorsun. Arkasında olan ses açma kapama tuşu baya işlevli. Bence alınır.

Ben Corsaır Void Pro'nun Dobly modelini kullanıyorum. Sesi bence çok iyi. Rahatlık dersen ilk bi alışma süreci var sonra hiç hissetmiyorsun. Arkasında olan ses açma kapama tuşu baya işlevli. Bence alınır.
Çok teşekkür ederim

PUBG, CS:GO, Rainbow 6 Siege oynuyorum. 600 TL bütçem var. Bass boosted müzikler dinliyorum. Sizce alınır mı? Kullanan varsa eksi ve artılarını yazabilir mi?
Ben Corsair Void Pro RGB USB olan modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Kafa bandını en kısa ayarda kullanmama rağmen herhangi bir ağrı olmadı. Ayrıca kulak pedleri de deri olmadığı için terletme gibi bir durum söz konusu değil. Sesi gayet yeterli oyunlarda. Müzikler için de eğer çok yüksek seste müzik dinliyorsanız kötü denilmez seviyede. Ancak pedlerin deri olmamasının bir kötü yanı var o da dışarıya hatrı sayılır derecede ses veriyor ki bu da gayet normal.

Teşekkürler

Umarım memnun kalırsınız ancak şahsi önerim deneyebileceğiniz bir mağaza varsa öncelikle deneyerek tecrübe edinmeniz. Zira benim hoşuma giden bir ürün sizin hoşunuza gitmeyebilir. Biz sadece şahsi tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…