Çok teşekkür ederimBen Corsaır Void Pro'nun Dobly modelini kullanıyorum. Sesi bence çok iyi. Rahatlık dersen ilk bi alışma süreci var sonra hiç hissetmiyorsun. Arkasında olan ses açma kapama tuşu baya işlevli. Bence alınır.
TeşekkürlerO bütçede genel ses anlamında en iyi kulaklık Cooler Master MH751 demek yanlış olmaz ama indirimler ile Hyperx Cloud Alpha bakman daha iyi olabilir bass konusunda.
Ben Corsair Void Pro RGB USB olan modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Kafa bandını en kısa ayarda kullanmama rağmen herhangi bir ağrı olmadı. Ayrıca kulak pedleri de deri olmadığı için terletme gibi bir durum söz konusu değil. Sesi gayet yeterli oyunlarda. Müzikler için de eğer çok yüksek seste müzik dinliyorsanız kötü denilmez seviyede. Ancak pedlerin deri olmamasının bir kötü yanı var o da dışarıya hatrı sayılır derecede ses veriyor ki bu da gayet normal.PUBG, CS:GO, Rainbow 6 Siege oynuyorum. 600 TL bütçem var. Bass boosted müzikler dinliyorum. Sizce alınır mı? Kullanan varsa eksi ve artılarını yazabilir mi?
TeşekkürlerBen Corsair Void Pro RGB USB olan modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Kafa bandını en kısa ayarda kullanmama rağmen herhangi bir ağrı olmadı. Ayrıca kulak pedleri de deri olmadığı için terletme gibi bir durum söz konusu değil. Sesi gayet yeterli oyunlarda. Müzikler için de eğer çok yüksek seste müzik dinliyorsanız kötü denilmez seviyede. Ancak pedlerin deri olmamasının bir kötü yanı var o da dışarıya hatrı sayılır derecede ses veriyor ki bu da gayet normal.
Rica ederim. Ayrıca şu anda en ucuz QP'de satılıyor sanırım. Bu konuda da bilgilendirmek istedim.Teşekkürler
Evet ben de QP' den alacağım zaten.Rica ederim. Ayrıca şu anda en ucuz QP'de satılıyor sanırım. Bu konuda da bilgilendirmek istedim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.