Corsair Void Pro RGB vs Cooler Master MH752 7.1

Teşekkür ederim. Sipariş verdim ürünü. Geldiği zaman paylaşacağım ilk izlenimlerimi.
Dostum benden bu kulaklığa bakınıyorum bu ara deneyimlerini paylaşırsan memnun olurum. Özellikle CS:GO, PUBG, Apex legends gibi oyunlardaki ses kalitesi nasıl? Uzaktaki adamların adım ve silah seslerini tam olarak nereden geldiğini temiz bir şekilde ayırt edebiliyor musun?

Dostum deneyimlerini yazarsan sevinirim almayı düşünüyorum bende
Valla ikisinide almadım, biraz kendimi sıkıp HyperX Cloud Alpha aldım. Tabi benim aldığım zaman Cloud Alpha ikisinden pahalıydı şimdi fiyatları aynı hatta Corsair ve Cooler Master, HyperX'in fiyatını geçiyor bazı sitelerde. İyi ki HyperX Cloud Alpha aldım aşırı memnunum. Cooler Master'u kullanamadım fakat Corsair VOID PRO RGB'yi uzun süre kullandım, abim almıştı. Cidden yorumlarda olduğu kulakta durmayan bir kulaklık, sanki içeriye burkulmayan yay gibi. Kulak padleri gerekli baskıyı yapmıyor kafada durması için. Malzeme kalitesi olarak HyperX Cloud Alpha, Corsair VOID PRO RGB'ye 1000 basar. Corsair VOID PRO RGB biraz daha rahat. Ama ben başta HyperX Cloud Alpha'yı aldığımda başımı ağrıtıyordu, zamanla alıştım ve şu an Corsair VOID PRO RGB'yle aynı rahatlıkta kulaklık. Ses'e gelirsek HyperX Cloud Alpha daha gerçekçi ses sunuyor. Corsair VOID PRO RGB'de sesler bir değişik. Bak bozuk demiyorum, değişik. İnsan sesi gibi düşün sanki ikisi farklı insanların sesleri ama bu ses değişikliğini oyunlarda gözlemledim ve oyunlar için konuşuyorum. Ses kasma olayında ise HyperX Cloud Alpha dahili ses kartı olmamasına, 7.1 özelliği olmamasına, stereo olmasına rağmen ses ve yön hissiyatı çok iyi bir kulaklık. Ben kesinlikle HyperX Cloud Alpha'yı öneririm sana.

@Cooler Master Türkiye MH600 serisi ne zaman geliyor Türkiye'ye?, 630 veya 670'i denemek istiyorum bir an önce. Bu arada neden 600 serisinde sadece 670'de deri padler kullanılmış bir bilginiz var mı? Veya ekstra olarak deri padler kutu içeriğinden çıkacak mı ya da satışı olacak mı ek olarak?

Konuyu açan arkadaş için de önerim, MH75. Stoklara girince almanı tavsiye ederim, usb kulaklık kullanmayın. Analog her zaman daha iyidir. 7.1 olsun diyorsan'da FPS oyunlar için Microsoft Store'dan DTS:X tercih edebilirsin, 40TL gibi bir ücreti var lisansının.

Son düzenleme:
@Cooler Master Türkiye MH600 serisi ne zaman geliyor Türkiye'ye?, 630 veya 670'i denemek istiyorum bir an önce. Bu arada neden 600 serisinde sadece 670'de deri padler kullanılmış bir bilginiz var mı? Veya ekstra olarak deri padler kutu içeriğinden çıkacak mı ya da satışı olacak mı ek olarak?

Konuyu açan arkadaş için de önerim, MH75. Stoklara girince almanı tavsiye ederim, usb kulaklık kullanmayın. Analog her zaman daha iyidir. 7.1 olsun diyorsan'da FPS oyunlar için Microsoft Store'dan DTS:X tercih edebilirsin, 40TL gibi bir ücreti var lisansının.

Merhaba, kulaklıklar Mart ortası gibi gelecek. 3 modelinde birbirinden farklı özellikleri var. Padler şu an ayrı olarak satılmıyor ancak ilerde ayrı satışı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı