Corsair Void Pro USB Format Sonrası Ses Bozukluğu

umemiyaryu

Hectopat
Daha fazla  
Format atmadan önce her şey güzeldi. Fakat format attıktan sonra sesim karşı tarafa robotik ve cızırtılı şekilde gitmeye başladı. Format sonrası driver güncellememe rağmen düzelmedi. İşin garip tarafı kullandığım kulaklığın yazılımında kendimi dinlerken mikrofonum eskisi gibi fakat ses efektinden dinlerken bu sorunla karşılaşıyorum. Dün rastgele bulduğum çözüm ise mikrofonu ses efekti kayıt aygıtlarından devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirdiğimde ses daha iyi olmaya başlıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Kullandığım Kulaklık Corsair Void Pro RGB USB
İşletim Sistemim: Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun kulaklıkta olduğunu düşünmüyorum çünkü daha öncesin de de aynı şekilde kullanıyorum şuan da da öyle yazılımdan kendimi dinlerken bir sorun yok. Ama discord gibi yerlerde konuşurken sesim robotik gidiyor.

Evet hatta format hatası yapmış olabilirim diye bilgisayara tekrardan format attım. Driverları tekrar kurdum fakat çözemedim.
Sizden ricam kayıt aygıtlarından mikrofon gelmiş ayarlarına girip hız ve bit derinliğiniz nedir söyleyebilir misiniz ?

Son düzenleme:
Evet hatta format hatası yapmış olabilirim diye bilgisayara tekrardan format attım. Driverları tekrar kurdum fakat çözemedim.
Sizden ricam kayıt aygıtlarından mikrofon gelmiş ayarlarına girip hız ve bit derinliğiniz nedir söyleyebilir misiniz ?
Nereden giriliyor oraya söylerseniz atarım.

Sağ alttaki hopörlerden ses efektine basıp gelen kısımdan kayıt yerine geldikten sonra mikrofonunuzu göreceksiniz ona sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan sekmeden gelmiş yere geldiğiniz de en üstte.

Sağ alttaki hopörlerden ses efektine basıp gelen kısımdan kayıt yerine geldikten sonra mikrofonunuzu göreceksiniz ona sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan sekmeden gelmiş yere geldiğiniz de en üstte.
Değerler bu şekilde;

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14 KB · Görüntüleme: 143
Sorun şu ki ilginç bir şekilde orada bulunan Hz değeri ben de varsayılan olarak 8000Hz (Telefon Kalitesinde) bu yüzden de sesim robotik gidiyor.Sorunu halletmiş oldum.İlgilendiğiniz için teşekkürler. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı