Corsair Void Pro Wireless RGB parazit problemi

jeffogu

Megapat
Uzun süredir Logitech G430 kullanıyordum parazit sesi vs. adına hiçbir sıkıntım yoktu. Dün yeni aldığım Corsair Void Pro Wireless RGB kulaklığını takıp iCUE yazılımını yükledikten sonra parazit sesi almayı başladım bir hışırtı gibi. Ne yaptıysam nafile işe yaramadı ; sistem geri yükleme, yazılımı kaldırmak ve yeniden yüklemek gibi . Sonunda sisteme temiz önyükleme yaptım fakat sorun hala devam ediyor üstelik eski kulaklığım G430 da dahi. Ses sürücüleri dahil olmak üzere tüm driverları güncel olarak yükledim ve Windows şu anda güncel.
Sorunun kaynağını yaptığım testler sonucunda Corsair'in ICUE yazılımı olduğunu anladım. ICUE yazılımı yüklemeden önce Windows daha yeni ses sürücüleri kullanırken, yazılımı yükledikten sonra Windows daha eski ses sürücüleri kullanıyor. Dongle ve Firmware updateleri de ayrı ayrı yaptım, yazılımı birkaç kere kaldırıp tekrar yükledim fakat fayda etmedi. Yazılımı kaldırdığımda dipses tamamen ortadan kalkıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı