Corsair Void RGB alınır mı?

av.kaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Corsair Void RGB alınır mı? Herkes kronik cızırtı probleminden bahsetmiş o yüzden kararsız kaldım. Aynı fiyat bandında alternatif olarak ne alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Void serisi kronik problemlidir dolayısıyla bu seriyi seçen herkes memnuniyet konusunda sıkıntılar çekiyor.

Önerim şu olacaktır:

Kablosuz istiyorsanız:
Veya:

Son düzenleme:
Hala kronik problemdir diye ezbere konuşuyorsunuz.

Dongle’ı takmadan önce Windows’un otomatik sürücü yükleme özelliğini kapatacaksınız, sonra dongle takıp öyle yükleyeceksiniz sürücüsünü iCUE üzerinden. Bu kadar basit. Ben Void Elite RGB Wireless var ve hiç dipsesim olmadı, 7.1’i de çalışıyor.

Bilmiyorsanız, ezbere kroniği var demeyin lütfen!

Hocam bende Void RGB Elite var. Oyun performansı olarak, özellikle rekabetçi, ses kasması çok iyi. Müzikte de tatmin ediyor beni, mikrofonu da gayet güzel, hatta bir şarkıcı ödünç ver diye esprisini bile yapmıştı bana öneririm. ICUE'yu indirince cızırtı oluyor ama ben yazılımını kullanmıyorum. O cızırtının çözümünüde @OceanWraith yazmış zaten.
Alırsanız pişman olmazsınız kısaca.

Hala kronik problemdir diye ezbere konuşuyorsunuz.

Bilmiyorsanız, ezbere kroniği var demeyin lütfen!
Herkes şikayet ediyor cızırtısından ve mikrofonundan. Eğer ki, bir olaydan herkes şikayet ediyorsa kronik problemdir. Forumda bir sürü Corsair Void şikayetini gördüm.

Böyle "ezbere yada bilmiyorsanız" tarzı seviyesizce, terbiyesizce yorumlar yapmasanız iyi olur.
Düzgünce "Ben de aynı ürünü kullanıyorum sıkıntım yok kronik değil yanlış biliyorsunuz" diyebilirsiniz.

Ezbere cevap veriyorsunuz. Bunu belirtmek ne terbiyesizliktir ne de seviyesizliktir. Önce neyin ne olduğunu öğrenin.

1) Bahsettiğiniz sorun üründen (donanımsal) ya da yazılımından (iCUE) kaynaklanan bir sorun değil!

2) Bahsettiğiniz dipses ve mikrofondaki cızırtı, dongle ilk kez USB'ye takıldığında, iCUE yüklü olsun ya da olmasın, Windows kendi kafasına göre bir ses driverı yüklediğinden dolayı olmaktadır. Madem konuyla ilgili onlarca şikayet gördünüz benim düzeltme yazımı da görmüş olmanız (!) gerekirdi!

3) Bu bilgiyi bu konu özelinde "çözümü var mı?" diye araştırmayıp herkese "ürün kronik sorunlu" demek ezbere konuşmaktır! Demek ki her şeyi bilmiyorsunuz! Araştırmıyorsunuz! Araştırmadığınız, bilmediğiniz, sorgulamadığınız bir konu üzerinde "olaydan herkes şikayet ediyorsa" diye genelleme yapmanız yine ezbere bu konuyu her gördüğünüzde aynı yanıtı vereceğinize işarettir. Bu konuda uyarılmakta bizi ne terbiyesiz yapar, ne seviyesiz!!!

4)
Konu Mesajı 'Corsair Void Elite alınır mı?'
Corsair Void Elite alınır mı?

Madem o kadar çok iyi takip ediyor ve kronik sorunu var diyecek kadar herkesten duyduğunuz bir durum var benim taa Nisan ayının başında yazdığım mesajı nasıl görmediniz? Hayret!

5) İnsanımız araştırmadan yoksun olduğu için (sizin gibi), dongle takar takmaz dipses alınca "bu kötü kaka" diyor. Bende ne haliniz varsa görün demiyorum, her gördüğüm konu da insanlara neyin nasıl yapılması gerektiğini anlatıyorum.

Verdiğiniz tepkinin şekli ve üslubunuz ile kimin terbiyesiz ve seviyesizce cevap verdiği belli oluyor! Karşınızda forum genelindeki gibi çocuk yok, 37 yaşındayım. Kendi akranlarınızı azarlar gibi konuşun, bilmeden her şeye cevap vermeyin!

Kablosuz modelini almayı planlıyorum bu fiyata önerir misiniz ?

Hala "araştırmadan, bilmeden, sorgulamadan konuşma" tarzı kışkırtıcı konuşma şeklinize devam ediyorsunuz. Uyarmak bu değildir. Bana bildiğim şeyi öğretmeye çalışcağınıza kendiniz öğrenseniz iyi olur.

Öncelikle benim neler yaptığımı bilemezsiniz.

Corsair tüketicisiydim K70 Rapidfire klavye, Katar mouse, Corsair Void Elite kullandım.
Dolayısıyla bu sorunları sadece bu forumda değil yabancı forumlarda da araştırdım hatta ve hatta Corsair'in kendi formunda da araştırdım, soruşturdum. Bu sizin sunduğunuz çözümlere denk gelmemiş olabilirim.

Sizin yaptığınız insanca uyarmak değil aşırı tepki göstermek. Bu yüzden seviyesizliğe ve terbiyesizliğe kaçıyorsunuz.
Düzgünce uyarmak istiyorsanız diyeceksiniz ki "Ben de bu ürünü kullanıyorum ve problemlerin çözümünü biliyorum kronik problem değil."
Ama sizin yaptığınız şey yukarıda yazdığım gibi kışkırtıcı yorum yapmak.
Düzgünce uyarmayı beceremediğiniz için tepki gösterdim.
Gösterdiğim tepki de terbiyesizlik yada seviyesizlik içermiyor yani gayet yerli yerinde.

37 yaşına gelmiş biri olsanız bile karşındaki kişi yine de "terbiyesizce seviyesizce davranışlarda bulunuyorsun" diyorsa kendinizi sorgulamanız lazım. İnsanlık ölmedi sonuçta. Bu kadar seviyesiz ve terbiyesiz olacağınızı da düşünmemiştim doğrusu. Ve bu arada önemli olan akıl yaşıdır.

Normalde böylesine seviyesizce yoruma cevap vermeye bile tahammül etmezdim ama öne çıkmaya çalışmışsın bil ki sonraki yorumuna cevap vermeyeceğim.
Hayatta başarılar.
Göz ardı listeme hoş geldin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…