Herkes şikayet ediyor cızırtısından ve mikrofonundan. Eğer ki, bir olaydan herkes şikayet ediyorsa kronik problemdir. Forumda bir sürü Corsair Void şikayetini gördüm.Hala kronik problemdir diye ezbere konuşuyorsunuz.
Bilmiyorsanız, ezbere kroniği var demeyin lütfen!
Ezbere cevap veriyorsunuz. Bunu belirtmek ne terbiyesizliktir ne de seviyesizliktir. Önce neyin ne olduğunu öğrenin.Herkes şikayet ediyor cızırtısından ve mikrofonundan. Eğer ki, bir olaydan herkes şikayet ediyorsa kronik problemdir. Forumda bir sürü Corsair Void şikayetini gördüm.
Böyle "ezbere yada bilmiyorsanız" tarzı seviyesizce, terbiyesizce yorumlar yapmasanız iyi olur.
Düzgünce "Ben de aynı ürünü kullanıyorum sıkıntım yok kronik değil yanlış biliyorsunuz" diyebilirsiniz.
Kablosuz modelini almayı planlıyorum bu fiyata önerir misiniz ?Ezbere cevap veriyorsunuz. Bunu belirtmek ne terbiyesizliktir ne de seviyesizliktir. Önce neyin ne olduğunu öğrenin.
1) Bahsettiğiniz sorun üründen (donanımsal) ya da yazılımından (iCUE) kaynaklanan bir sorun değil!
2) Bahsettiğiniz dipses ve mikrofondaki cızırtı, dongle ilk kez USB'ye takıldığında, iCUE yüklü olsun ya da olmasın, Windows kendi kafasına göre bir ses driverı yüklediğinden dolayı olmaktadır. Madem konuyla ilgili onlarca şikayet gördünüz benim düzeltme yazımı da görmüş olmanız (!) gerekirdi!
3) Bu bilgiyi bu konu özelinde "çözümü var mı?" diye araştırmayıp herkese "ürün kronik sorunlu" demek ezbere konuşmaktır! Demek ki her şeyi bilmiyorsunuz! Araştırmıyorsunuz! Araştırmadığınız, bilmediğiniz, sorgulamadığınız bir konu üzerinde "olaydan herkes şikayet ediyorsa" diye genelleme yapmanız yine ezbere bu konuyu her gördüğünüzde aynı yanıtı vereceğinize işarettir. Bu konuda uyarılmakta bizi ne terbiyesiz yapar, ne seviyesiz!!!
4)
Konu Mesajı 'Corsair Void Elite alınır mı?'
Corsair Void Elite alınır mı?
Madem o kadar çok iyi takip ediyor ve kronik sorunu var diyecek kadar herkesten duyduğunuz bir durum var benim taa Nisan ayının başında yazdığım mesajı nasıl görmediniz? Hayret!
5) İnsanımız araştırmadan yoksun olduğu için (sizin gibi), dongle takar takmaz dipses alınca "bu kötü kaka" diyor. Bende ne haliniz varsa görün demiyorum, her gördüğüm konu da insanlara neyin nasıl yapılması gerektiğini anlatıyorum.
Verdiğiniz tepkinin şekli ve üslubunuz ile kimin terbiyesiz ve seviyesizce cevap verdiği belli oluyor! Karşınızda forum genelindeki gibi çocuk yok, 37 yaşındayım. Kendi akranlarınızı azarlar gibi konuşun, bilmeden her şeye cevap vermeyin!
Hala "araştırmadan, bilmeden, sorgulamadan konuşma" tarzı kışkırtıcı konuşma şeklinize devam ediyorsunuz. Uyarmak bu değildir. Bana bildiğim şeyi öğretmeye çalışcağınıza kendiniz öğrenseniz iyi olur.Ezbere cevap veriyorsunuz. Bunu belirtmek ne terbiyesizliktir ne de seviyesizliktir. Önce neyin ne olduğunu öğrenin.
1) Bahsettiğiniz sorun üründen (donanımsal) ya da yazılımından (iCUE) kaynaklanan bir sorun değil!
2) Bahsettiğiniz dipses ve mikrofondaki cızırtı, dongle ilk kez USB'ye takıldığında, iCUE yüklü olsun ya da olmasın, Windows kendi kafasına göre bir ses driverı yüklediğinden dolayı olmaktadır. Madem konuyla ilgili onlarca şikayet gördünüz benim düzeltme yazımı da görmüş olmanız (!) gerekirdi!
3) Bu bilgiyi bu konu özelinde "çözümü var mı?" diye araştırmayıp herkese "ürün kronik sorunlu" demek ezbere konuşmaktır! Demek ki her şeyi bilmiyorsunuz! Araştırmıyorsunuz! Araştırmadığınız, bilmediğiniz, sorgulamadığınız bir konu üzerinde "olaydan herkes şikayet ediyorsa" diye genelleme yapmanız yine ezbere bu konuyu her gördüğünüzde aynı yanıtı vereceğinize işarettir. Bu konuda uyarılmakta bizi ne terbiyesiz yapar, ne seviyesiz!!!
4)
Konu Mesajı 'Corsair Void Elite alınır mı?'
Corsair Void Elite alınır mı?
Madem o kadar çok iyi takip ediyor ve kronik sorunu var diyecek kadar herkesten duyduğunuz bir durum var benim taa Nisan ayının başında yazdığım mesajı nasıl görmediniz? Hayret!
5) İnsanımız araştırmadan yoksun olduğu için (sizin gibi), dongle takar takmaz dipses alınca "bu kötü kaka" diyor. Bende ne haliniz varsa görün demiyorum, her gördüğüm konu da insanlara neyin nasıl yapılması gerektiğini anlatıyorum.
Verdiğiniz tepkinin şekli ve üslubunuz ile kimin terbiyesiz ve seviyesizce cevap verdiği belli oluyor! Karşınızda forum genelindeki gibi çocuk yok, 37 yaşındayım. Kendi akranlarınızı azarlar gibi konuşun, bilmeden her şeye cevap vermeyin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.