ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 19 Ağustos 2021 #1 Corsair Void RGB Elite White CA-9011202-EU 7.1 Surround Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com adlı kulaklığını aldım geçenlerde. Elime ulaştı, driver falan kurdum. Arkadan hışırtı geliyor ve DC'de mikrofon çok kötü diyor arkadaşlarım. Bunu nereden çözebilirim?
Corsair Void RGB Elite White CA-9011202-EU 7.1 Surround Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com adlı kulaklığını aldım geçenlerde. Elime ulaştı, driver falan kurdum. Arkadan hışırtı geliyor ve DC'de mikrofon çok kötü diyor arkadaşlarım. Bunu nereden çözebilirim?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 19 Ağustos 2021 #11 ExE.1 dedi: Hocam programsızda kulaklığın anlamı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen bir dene bozan o olabilir ayalarından falan. Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Hocam programsızda kulaklığın anlamı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen bir dene bozan o olabilir ayalarından falan.
dxxball Femtopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #12 ExE.1 dedi: Corsair Void RGB Elite White CA-9011202-EU 7.1 Surround Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com adlı kulaklığını aldım geçenlerde. Elime ulaştı, driver falan kurdum. Arkadan hışırtı geliyor ve DC'de mikrofon çok kötü diyor arkadaşlarım. Bunu nereden çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sidetone yazan sesi kısman yeterli. Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Corsair Void RGB Elite White CA-9011202-EU 7.1 Surround Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com adlı kulaklığını aldım geçenlerde. Elime ulaştı, driver falan kurdum. Arkadan hışırtı geliyor ve DC'de mikrofon çok kötü diyor arkadaşlarım. Bunu nereden çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sidetone yazan sesi kısman yeterli.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 17 Aralık 2021 #13 dxxball dedi: Sidetone yazan sesi kısman yeterli. Genişletmek için tıkla... Reis teşekkürler ama iade edeli 5 ay oldu Artı 0 Eksi
dxxball dedi: Sidetone yazan sesi kısman yeterli. Genişletmek için tıkla... Reis teşekkürler ama iade edeli 5 ay oldu