Corsair Void RGB Elite USB vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
600

swean

Hectopat
Daha fazla  
Hangi kulaklık alınır sizce?
  • Corsair Void RGB Elite USB Premium Gaming 1.
  • Razer BlackShark V2 X.
Sizce hangisi alınmalı? 1. olan mı, yoksa 2. olan mı? Artıları ve eksileri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, hangisini aldınız? Ben de iki kulaklık arasında kalıp kuponla beraber n11'den 460 liraya Blackshark V2 X modelini aldım. Corsair 390 gr ağırlığında iken Razer 240 gr yani Corsair %50den daha fazla ağır, teknik özellikleri ise birbirine çok yakın olsa da Corsair bi tık daha önde. Ben sırf konfor açısından Razer tercih ettim ve konforu mükemmel diyebilirim. Yumuşak yastıkları ve hafif yapısı sayesinde gözlükle kullanmama rağmen hiç rahatsız etmiyor. Ses kalitesine ise başka kulaklık denemediğim için net bir şey söyleyemeceğim maalesef fakat 7.1 özelliğini aktifleştirince sesleri biraz boğuk veriyor Valorant oynarken iyi mi kötü mü henüz tam çözemedim daha 1 gündür kullanıyorum sadece şarkı dinlerken aşırı iyi oluyor basslı şarkılar seviyorsanız eğer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı