Selam arkadaşlar. Twitch'de ve Discord'da kullanmalık kaliteli mikrofona sahip ve oyunlardaki ses performansı iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklığı buldum. İkisi arasından hangisini seçmeliyim nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Kullanacağım bilgisayar Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D3TX
Selam arkadaşlar. Twitch'de ve Discord'da kullanmalık kaliteli mikrofona sahip ve oyunlardaki ses performansı iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklığı buldum. İkisi arasından hangisini seçmeliyim nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Kullanacağım bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming 3 82EY00D3TX
Yaklaşık 2 senedir Corsair Void Elite'yi kullanıyorum.
Konfor olarak çok rahat. Mikrofon ve ses kalitesi de gayet iyidir.
Verilen paranın hakkını verir.
Yaklaşık 2 senedir Corsair Void Elite'yi kullanıyorum.
Konfor olarak çok rahat. Mikrofon ve ses kalitesi de gayet iyidir.
Verilen paranın hakkını verir.
Kesinlikle bende 2 senedir kullanıyorum, uzun saatler kafamda kalıyor ve rahatsız etmiyor sesler gayet iyi, iCUE yazılımı üzerinden ayarlarını yapıyorum çok iyi oluyor. Ancak kablosu kumaş olsaydı daha iyi olurdu.
Bütçemi arttırabilirsem 1400tl yazardım ki arttıramıyorum. Bu model içinde eski versiyonlarındaki kadar kaliteli olmadığını dip ses problemleri yaşandığını söylediler.
Bir fikir verin arkadaşlar. Aşırı ikilemde kaldım. Halı hazırda kullandığım kulaklığım da bozulduğu icin yeni bir kulaklık almam lazım.
Hortlatıyorum biraz ama acaba tercih yapıp aldın mı?
Bende bu ikisi arasındayım. Corsair'den yana tercih yapacak gibiyim yorumlarını görmek isterim. @dodo61
Hortlatıyorum biraz ama acaba tercih yapıp aldın mı?
Bende bu ikisi arasındayım. Corsair'den yana tercih yapacak gibiyim yorumlarını görmek isterim. @dodo61