Bu iki kulaklıktan hangisini almak daha mantıklı olur? Kısa bir süre içerisinde PC alacağım alacağım. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı? Fiyat olarak arada 100-150 TL bir fiyat farkı var. HyperX 150 TL için değer mi yoksa Corsair mı almalıyım?
https://www.hepsiburada.com/razer-k...spatial-audio-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000H9SJ5 kraken t.e öneririm ama ikisinden biri ise corsair alın.
Arkadaşlar, konuyu geçen senenin haziranın ayında açmışım. Kraken T.E almak isterdim fakat aldığım dönemde fiyatı uçtuğu için pek içime sinmeyerek Fury X aldım. 1 Seneye en fazla değiştirmeyi düşünüyorum.Corsair o fiyata hic degmez. Cloud2 çok iyi. Kraken te de aynı sekilde iyi ama param bol olsa cloud2 alırdım (zamanında void elite ve cloud2 kullandım). kraken te fiyatına göre aşırı iyi. kullanıyorum suan.
Arkadaşlar, konuyu geçen senenin haziranın ayında açmışım. Kraken T.E almak isterdim fakat aldığım dönemde fiyatı uçtuğu için pek içime sinmeyerek Fury X aldım. 1 Seneye en fazla değiştirmeyi düşünüyorum.
Konuyu hortlattığım için özür dilerim,yeni mesajlar kısmında çıkınca hemen mesaj attım tarihe bakmayarak.Arkadaşlar, konuyu geçen senenin haziranın ayında açmışım. Kraken T.E almak isterdim fakat aldığım dönemde fiyatı uçtuğu için pek içime sinmeyerek Fury X aldım. 1 Seneye en fazla değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.