Corsair Void RGB Elite vs HyperX Cloud 2

Bevkay

Kilopat
Yer
Mozambik
Daha fazla  
Bu iki kulaklıktan hangisini almak daha mantıklı olur? Kısa bir süre içerisinde PC alacağım alacağım. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı? Fiyat olarak arada 100-150 TL bir fiyat farkı var. HyperX 150 TL için değer mi yoksa Corsair mı almalıyım?

Corsair o fiyata hic degmez. Cloud2 çok iyi. Kraken te de aynı sekilde iyi ama param bol olsa cloud2 alırdım (zamanında void elite ve cloud2 kullandım). kraken te fiyatına göre aşırı iyi. kullanıyorum suan.

Corsair o fiyata hic degmez. Cloud2 çok iyi. Kraken te de aynı sekilde iyi ama param bol olsa cloud2 alırdım (zamanında void elite ve cloud2 kullandım). kraken te fiyatına göre aşırı iyi. kullanıyorum suan.
Arkadaşlar, konuyu geçen senenin haziranın ayında açmışım. Kraken T.E almak isterdim fakat aldığım dönemde fiyatı uçtuğu için pek içime sinmeyerek Fury X aldım. 1 Seneye en fazla değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar, konuyu geçen senenin haziranın ayında açmışım. Kraken T.E almak isterdim fakat aldığım dönemde fiyatı uçtuğu için pek içime sinmeyerek Fury X aldım. 1 Seneye en fazla değiştirmeyi düşünüyorum.
:D Hayırlı olsun. Fury x de kullandım daha önce, cok güzeldi ama bana sorunlu bir tane gelmisti, y çatalından gıcırdama sesi geliyordu iade ettim. Kraken te o zamanlar uçuk fiyattaydı evet.

Konuyu hortlattığım için özür dilerim,yeni mesajlar kısmında çıkınca hemen mesaj attım tarihe bakmayarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı