Corsair Void RGB USB Uğultu Sorunu

• Konuyu başlatan Spaztm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.567

Spaztm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce Corsair Void RGB USB aldım, aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum. Corsair Utility Engine yüklediğimde bu sorun oluşuyor driver'sız kullanmak da mantıksız, sürekli PUBG oynuyorum ve Dolby 7.1 kullanmam gerekiyor. Fakat driver'ı kurduğumda %50 ses ayarı sonrası arkadan sürekli Skype konuşmalarında arkadan gelen sese benzer bir ses geliyor.

Corsair Utility Engine 2'nin eski versiyonlarının hepsini denedim bir sonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan?
Sistem Özelliklerim şunlar:
Intel i7 4790K
MSI Z97 Gaming 5
Corsair Vengeance 1600MHz 2x4
Windows 10 Education 64bit Orjinal

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam kulaklık ayarlardındaki ses yankısından bahsediyorsunuz. Utility Enginede kulaklığınıza gelin. Orada iki tane sarı bar olacak. Yanlış hatırlamıyorsam sağdakinde üstünde kulaklık simgesi olan mikrofon işareti var. Onu aşağı çekerseniz kendi sesinizin yankısını duymuyorsunuz. Eğer bu sorun değilse başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Başka USB portuna takmayı deneyin.

Sanırsam kulaklık ayarlardındaki ses yankısından bahsediyorsunuz. Utility Enginede kulaklığınıza gelin. Orada iki tane sarı bar olacak. Yanlış hatırlamıyorsam sağdakinde üstünde kulaklık simgesi olan mikrofon işareti var. Onu aşağı çekerseniz kendi sesinizin yankısını duymuyorsunuz. Eğer bu sorun değilse başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Başka USB portuna takmayı deneyin.
Dediğiniz ayar sidetone ayarı o zaten kısıkta. Dediğim sorun düşük ses seviyelerinde her hangi bir ses ile birlikte uğultuya benzer bir ses ile birlikte geliyor. Corsair utility engine driver sorunu bu driverı kurmadan öyle bir sorunum yok fakat driversız da bu kulaklığı kullanmak saçma 7.1 erişemiyorsun led ayarlarını yapamıyorsun ve ayrıyetten ben corsair k55 klavye kullandığım için driverı kullanmak zorundayım. Malesef böyle kullanmaya devam ediyorum 3 güncelleme geldi üçünde de sorun çözülmedi bakalım artık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı