Burak Akkulak

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, 400 lira gibi bir bütçem var. Bayağı araştırdım ve bu iki kulaklık arasında kaldım aralarındaki fark nedir ? RGB USB'nin fiyatı 400-450 lira arası değişiyor. Surround Hybrid'in ise şu an fiyatı indirim ile Adeksstore'da 300 lira. Farkları sadece RGB USB'nin ışıklı ve USB olması mı ? Bir de bu fiyata yakın farklı bildiğiniz kullanıp memnun olduğunuz kulaklıklar varsa önermenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler, 400 lira gibi bir bütçem var. Bayağı araştırdım ve bu iki kulaklık arasında kaldım aralarındaki fark nedir ? RGB USB'nin fiyatı 400-450 lira arası değişiyor. Surround Hybrid'in ise şu an fiyatı indirim ile Adeksstore'da 300 lira. Farkları sadece RGB USB'nin ışıklı ve USB olması mı ? Bir de bu fiyata yakın farklı bildiğiniz kullanıp memnun olduğunuz kulaklıklar varsa önermenizi rica ediyorum. Teşekkürler.
[Alındı] Corsair Void RGB USB Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

Konuya bir göz atın derim.

Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bende adeksteki 300 tl lik surroundu gördüm. Almayı düşünüyorum. Diğer voidlerden farkı nedir?

Konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bende adeksteki 300 tl lik surroundu gördüm. Almayı düşünüyorum. Diğer voidlerden farkı nedir?
Corsair Void RGB Dolby 7.1 USB vs Corsair Void Surround Hybrid | PC ve oyun kulaklık Karşılaştırma bu sitede bir farkı gözükmüyor ama bir arkadaş da ses kalitesi olarak fark var dedi emin olamadım ben de lütfen yardımcı olun ona göre alacağım.

Corsair VOID Surround sipariş ettim n11'den herkese teşekkürler. İndirim koduyla beraber 266 liraya geldi. Umarım memnun kalırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı