Barracuda X için eleştiriler görmüştüm. Sizin eleştiriniz var mı kulaklığınıza? Bir de Void Wireless için ne gibi olumsuz düşünceler var aydınlatabilir misiniz?Void Elite serisinde çok şikayet var, baştan elenebilir. Diğer iki modele ek olarak Barracuda X 2022 öneririm, ben de kullanıyorum:
Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dip ses sorunu yaşayanlar, kulaklığın kafa bandının kırıldığından şikayet edenler (ki kafa bandı basit bir plastikten ibaret) ve kafada pek sağlam durmadığını söyleyenler vardı; hatta sırf bu yüzden Arctis 7, Void Elite ve Barracuda X 2022 arasında kaldığım dönemde baştan elemiştim.Bir de Void Wireless için ne gibi olumsuz düşünceler var aydınlatabilir misiniz?
1 yıldır Barracuda X 2022 kullanıyorum, sadece kulak pedleri gibi kafa kısmındaki pedin kaplamasının da suni deriden değil de kumaştan yapılsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Barracuda X için eleştiriler görmüştüm. Sizin eleştiriniz var mı kulaklığınıza?
Void Elite'teki bu sorunlar çözülüyormuş ama sanırım. Ben de Arctis 1 ve Void Elite arasında kaldım. Razer'a sebepsiz bir şekilde sıcak yaklaşamıyorum. Void Elite'teki bu sorunlar her üründe çıkmıyordur ve çözümü de yok değil sanırım. Void Elite'in sorunlarının çözümünün kalıcı olup olmadığıyla ilgili bilgilendirir, başka kulaklık aklınızda varsa onu da söyleyebilirseniz sevinirim.Dip ses sorunu yaşayanlar, kulaklığın kafa bandının kırıldığından şikayet edenler (ki kafa bandı basit bir plastikten ibaret) ve kafada pek sağlam durmadığını söyleyenler vardı; hatta sırf bu yüzden Arctis 7, Void Elite ve Barracuda X 2022 arasında kaldığım dönemde baştan elemiştim.
Bahsettiğim sorunlarla ilgili birkaç konu:
Corsair Void Elite kulaklıktan dip ses ve cızırtı sorunu
Arkadaşlar selam ocak ayında Corsair Void Elite RGB kablolu kulaklık aldım iCUE yazılımını kurduğumda kulaklıktan düşük seste dip ses geliyor. Bunun haricinde Discord'da odaya bağlandığımda bağlanma sesi bildirim sesleri geç geliyor programı kaldırdığımda hiçbir sorun olmuyor. Öte yandan arada...www.technopat.net Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless kulaklık cızırtı ve şarj hatası
İtopya'dan aldığım Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless kulaklığımda cızırtı sorunu ve şarjı sadece yüzde 92'ye kadar doluyor. Çözümü var mıdır? Hemen yardımcı olursanız sevinirim, ona göre garantiye göndereceğim. Alalı 2 gün oldu.www.technopat.net Corsair Void Elite ortadan kırıldı
Kulaklığı kafama her zaman taktığım gibi takarken ekstra bir güç uygulamama rağmen ortadan kırıldı, ama hala her şeyi çalışıyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?www.technopat.net Corsair Void Elite kafa bandı kırık
Arkadaşlar selam, kafa bandı dediğim gibi kırıldı pamuk japondur her türlü yapıştırıcı denedim olmuyor. İnternette bu parçanın yedeği bulunmuyor. Aklıma 3D yazıcı fikri geldi ama onun da nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?www.technopat.net
1 yıldır Barracuda X 2022 kullanıyorum, sadece kulak pedleri gibi kafa kısmındaki pedin kaplamasının da suni deriden değil de kumaştan yapılsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Muhtemelen dip ses gibi sorunlar çözülebiliyordur, şahsen ben olsam para verip üstüne bir de sorunlarıyla uğraşmazdım, keza kafa bandının kırılması konusu da var. Void Elite modelleri hakkında seçim size kalmış.Void Elite'teki bu sorunlar çözülüyormuş ama sanırım. Ben de Arctis 1 ve Void Elite arasında kaldım. Razer'a sebepsiz bir şekilde sıcak yaklaşamıyorum. Void Elite'teki bu sorunlar her üründe çıkmıyordur ve çözümü de yok değil sanırım. Void Elite'in sorunlarının çözümünün kalıcı olup olmadığıyla ilgili bilgilendirir, başka kulaklık aklınızda varsa onu da söyleyebilirseniz sevinirim.
4000'e çıkabilirim ama çok gerek görmüyorum inanın. Cloud III iyidir, Cloud II'den çok memnun kalmıştım zamanında. Ondan dolayı düşündüm ama 4200 bir kulaklık için bi tık fazla gibi. Biliyorum artık fiyatlar öyle ama yine de insanın cebine gitmiyor eli. Düşüneceğim yine de. Bağlantı mesafesi önemli değil. Sadece masa başında kullanacağım. Yazılım desteği de pek önemli değil. G435 mikrofonundan dolayı kötüymüş, Void Elite de kronik sorunlara sahip, Arctis 1'e ise eski diyorlar. Arctis 1 için detaylı görüşünüz varsa öğrenebilir miyim, bir de Cloud III Wireless ve kablolu hali arasındaki fiyat farkına değer mi? Tek fark kablonun olup olmaması mı? Şu ana kadarki yardımlarınız için de teşekkürler.Muhtemelen dip ses gibi sorunlar çözülebiliyordur, şahsen ben olsam para verip üstüne bir de sorunlarıyla uğraşmazdım, keza kafa bandının kırılması konusu da var. Void Elite modelleri hakkında seçim size kalmış.
Arctis 1 modeli hakkında da sadece kablosuz bağlantı mesafesinin uzun olmadığını hatırlıyorum, onun dışında alınabilir. Tabii fiyatının ürünü mü orasını bilemiyorum. G435 de kafa boyutunuz büyük değilse alınabilir ama Arctis 1 gibi yazılım desteği yok.
Farklı model olarak da ucuz yollu isterseniz:
Bütçemi arttırabilirim, iyi bir şey olsun derseniz de:HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.539,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, Arctis 1 artık biraz eskidi ve ne gariptir ki kablolu modeli, kablosuz modelinden daha pahalı fiyattan satılıyor. Kablolu modeli aynı gibi görünse de kablosuz modeliyle alakası bile yok, Arctis 1 Wireless'daki sürücüler Arctis 7 ile aynı. Tek sorunu (aslında bunun bir sorun olup olmadığı göreceli) micro-USB ile şarj olduğu için 2-3 saat civarı şarj etmek gerekiyor. Mikrofon ve pil süresi bakımından da G435'den daha iyi. Cloud III Wireless ve kablolu modeli arasındaki fiyat farkı biraz beklentinize bağlı, kablosuz modelinin bassları bi' tık daha iyi onun dışında oyun konusunda aynılar. Bu fiyat bandında alternatif olarak da Arctis Nova 4 modeli var, stok bulursanız buna da bakabilirsiniz."...Arctis 1'e ise eski diyorlar. Arctis 1 için detaylı görüşünüz varsa öğrenebilir miyim, bir de Cloud III Wireless ve kablolu hali arasındaki fiyat farkına değer mi? Tek fark kablonun olup olmaması mı?"
Rica ederim, umarım faydam dokunmuştur."...Şu ana kadarki yardımlarınız için de teşekkürler."