Corsair Vs 650 Kötü mü ?

Arkadaşlar bu PSU yu sakın almayın. Nedenine gelince;

yaklaşık 1 senelik bir PC'm var. Kasa Corsair olduğu için PSU su birlikte geldi. Bu PSU 1 sene sonra şangır şungur sen çıkarmaya başladı çalışırken. Donanımsal bir hatası var ürünün. Boxı açmadan dıştan temizlemeye çalıştım içini. Kompresorle hata üflettim. Ancak ses geçmedi. biraz araştırırsanız benim gibi aynı sorunu yaşayanları bulabilirsiniz youtubeda.

Kısacası bunu alacağınıza 100 lira daha fazla verip ödüllü PSU lardan alın.

Hocam güzel hortlatmışsınız konuyu :) Ben 2015 yılında COUGAR 700 Watt 80 Plus Bronze güç kaynağını seçerek, nokta atışı yaptım. Alman malı. Tasarımı ve ağırlından iyi bir güç kaynağı olduğu anlaşılıyor. Zamanında 330 liraya almıştım. FRISBY COUGAR 80PLUS BRONZE 700W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

2 yıldır kullanıyorum, bir kötülüğünü görmedim.
Intel Core i5 4690K ile GTX 1080 ve daha az güç tüketen sistemlerde kullandım.

Konu hortlamış ama cevabımı yazıyım yine de. Corsair vs650 yi 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum, ilk aldığım zamanlar hafiften bir ses geliyordu söküp taktım düzeldi. Galiba ilk seferde tam oturtamamışım. Daha sonrasında herhangi bir problem yaşamadım gayet sessiz çalışıyor.

Konu hortlamış ama cevabımı yazıyım yine de. Corsair vs650 yi 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum, ilk aldığım zamanlar hafiften bir ses geliyordu söküp taktım düzeldi. Galiba ilk seferde tam oturtamamışım. Daha sonrasında herhangi bir problem yaşamadım gayet sessiz çalışıyor.
Şu güç kaynağı nasıl peki bir fikri olan var mı fiyatına göre çok iyi duruyor ama daha önce bu markayı hiç duymadım. Link vermek yasak mı bilmiyorum bu arada yasaksa kusura bakmayın. Fsp Hd700 700W 80 Plus Gold Aktif Pfc Power Supply Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı