Corsair vs FPS güç kaynağı

Ragnarokk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben anlamadım. Her türlü foruma gittim, Technopat'a baktım şu FSP güç kaynağı mı daha iyi Corsair mi anlamadım. Bir yerde Corsair patlar diyorlar, almayın diyorlar. Bir yerde FSP kötü, almayın diyorlar, kalitesiz diyorlar. Lütfen bilgili bir arkadaş yazabilir mi cevap olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben anlamadım. Her türlü foruma gittim, Technopat'a baktım şu FSP güç kaynağı mı daha iyi Corsair mi anlamadım. Bir yerde Corsair patlar diyorlar, almayın diyorlar. Bir yerde FSP kötü, almayın diyorlar, kalitesiz diyorlar. Lütfen bilgili bir arkadaş yazabilir mi cevap olarak?

İkisi de güzel. Fakat modele bakmak lazım.

İkisi de gayet kaliteli. Corsair'in sarı etiketli VS modellerinde kronik sorunu var. Alacaksanız güncel modelleri alın. FSP'de kronik sorun olan model yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tane vardı, Sosyal'de daha önce görmüştüm. Kontrol edip alın alacağınız modeli. İki marka da gayet kalitelidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı