CORSAIR VS Serisi 450W Psu nasıldır?

450W yetecektir bu PSU'yu kardeşimin bilgisayarında kullanıyorum. 80+ sertifikası mevcut değildir, i5 4460 ve GTX750Ti mevcut bilgisayarda, gayet iyi sessiz çalışıyor. Zaten sistemin istediği güç düşük. Sende de sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Stock GTX760 170W güç istiyor. O.C'li ler biraz daha fazla istese, 54W işlemci tüketiyor. Bunlar haricinde 200W gibi bir boş alan kalıyor, onlar da anakarta, ıvıra zıvıra yeterlidir.

Yeterlidir ama bence en azından bütçeyi biraz daha arttırarak 500W alın.
ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Zalman firması iflasını bildirmişti diye duymuştum. O yüzden güvenemiyorum.

450W yetecektir bu PSU'yu kardeşimin bilgisayarında kullanıyorum. 80+ sertifikası mevcut değildir, i5 4460 ve GTX750Ti mevcut bilgisayarda, gayet iyi sessiz çalışıyor. Zaten sistemin istediği güç düşük. Sende de sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Stock GTX760 170W güç istiyor. O.C'li ler biraz daha fazla istese, 54W işlemci tüketiyor. Bunlar haricinde 200W gibi bir boş alan kalıyor, onlar da anakarta, ıvıra zıvıra yeterlidir.
İnşaallah yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı