Corsair VS Serisi Sorunlu mu?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.367

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair 450W VS Serisi 80+ Güç Kaynağı kullanılan bir sistem beğendim ve foruma sordum. Bu PSU'nun hakkında kronik sıkıntıları olduğunu duydum. Gerçekten var mı böyle sıkıntıları? Varsa neler ve oyun içinde beni ne kadar etkiler?

Kronik ses sorunu var. Ve malzeme kalitesi iyi değil. Ayni bütçede daha iyi olan SilverStone-FSP-HighPower ürünleri alınabilir.
Sistem site tarafından hazırlanmış ve parça değiştirmeye izin vermiyor. Herhangi bir değişiklik yapamıyorum maalesef. Belirttiğiniz ses sorunu kulaklıkla kullanım esnasında çok rahatsızlık verir mi?

Korumaları ve setifikaları olan bir PSU. Ama Corsair bu seride biraz ucuza kaçmış. Kullanılabilir bir model. Zamanında fiyatı ile öne çıkıyordu ve diğer dandik markalar yerine tercih edilebilir bir modeldi. Ama şu an fiyatı da yüksek. Alternatifleri çokça var. Sıfır alınmasını tavsiye etmem ama ikinci el bir sistemde, sistemin geri kalanı da uygunsa alınabilir. Bir sorun çıkartmaz. Sorun çıkarttığını duymadım zaten daha önce. Genelde 2 yerine 3 yıl garantisi olan bir ürün zaten.

YouTube'da videolarını izledim, Corsair'den soğudum resmen. Eğer çok fazla bir fiyat farkı oluşmazsa parçaları kendim seçip toplayacağım.

Vallahi ben de bu zamana kadar açılan konulara bakıp bakıp "Allah, Allah" diyorum. Bende VS450 var ve ne yükte ne boşta ses sorunu yaşamadım. Herhalde şanslılardanım ben. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı