Corsair vs SteelSeries

K70'in karşısında Apex 7 olsaydı benim kişisel tercihime göre SteelSeries derdim ancak bu 2 ürün arasında kalibre farkı var. Bu yüzden K70 derim, SteelSeries'in fiyatları son serilerde nedense rakiplerinin benzer düzeyindeki ürünlere göre daha pahalı oluyor.

Arkadaşlar uzun zamandan beri araştırıyorum iki markanın arasında kaldım sizce hangisi?
Corsair: K70 MK2.
SteelSeries Apex 5
Hangisini almak daha mantıklı?
Kemove Snowfox 61 ya da Anne Pro 2 al. İkisi de daha iyi. K70 gereksiz pahalı ve verdiğin paranın kalitesi almıyorsun.

Ben Corsair kullanmadım ama Apex5 sahibiyim. Artılarından bahsedeyim;

- Malzemesi çok kaliteli. Esneme, gıcırtı falan olmuyor.
- Klavye kasasında soğuk metal hissiyatı var, bilek desteği ise terden leke yapabiliyor.(Kalıcı değil.)
- Engine 3 sayesinde baya işlevli hale geliyor.(OLED ekranımda GPU,CPU, RAM kullanımları ve sıcaklıklarını görebiliyorum.)
-Engine 3 ile birçok oyun ve Discord ile entegre çalışıyor. Özelleştirmeler sınırsız neredeyse.
-RGB'sinin güç ayarı klavyedende ayarlanabiliyor ve gece gündüz ayırt etmeksizin ışığı farkedebiliyorsunuz.

SteelSeries'in diğer ekipmanlarınada sahip olduğum için Apex5 tercih etmiştim. Ben aldığımda 700TL idi ama.

Muhtemelen Corsair'de iyidir, ikisi de büyük marka. Kullanan arkadaşların yorumlarını okuyup kendiniz değerlendirirsiniz.

Steelseries Apex 5, 7, Pro, Corsair k70,k95 platinum kullandim. Steelseries tarafında Apex Pro almadiginiz sürece Corsair her türlü daha iyidir. Fakat konu Apex proya gelince corsairde ona bir rakip yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…