Corsair vs SteelSeries

K70 ile ilgili şöyle bir yorum yazılmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
83415C40-BEB4-4AD6-8ABF-868CDDE6A009.jpeg
Buradaki arkadaşın bahsettiği keycapler nedense bende çıkmadı.
Kasanın yalıtımı kötü yay sesi duyuyormuş o da yok bende
Herhangi bir keycap değil de corsair zaten satıyor kendi keycaplerini
Kablosu kalın olması kime göre eksi bana göre de ince olmalıydı ama başkası aşırı dayanıklı bir kablo istiyor olabilir
Kasanın alt kısmı metal olsa bu sefer ağır diyecek
Arkadaş pek klavye kullanmamış galiba tamam daha ucuza daha iyisini bulabilirsiniz yalan yok. Sadece corsair olduğu için pahalı da olabilir fakat negatif olarak nitelendirdiği 5 özelliğin 2 si kişisel 2 tanesi muhtemelen kendisinde olan üründen kaynaklı bir durum. Sadece keycaplerin standartlara uygun olmaması konusunda haklı. Ama sonuçta corsair kendi keycaplerini de satıyor.
Tekrar ediyorum steelseries tarafında apex pro olmadığı sürece corsair tercih edin pişman olmayacaksınız.
Tabi ki daha ucuz markaların f/p ürünleri olabilir mesela renault marka bir araç mercedes ile aynı özelliklere sahip olabilir ama mercedes alacak kişi gidip de renault almaz corsairle diğer markalar(James Donkey, Gamepower vs).
Bu şekilde steelseries de kaliteli fakat apex 5 almak çok mantıksız tamamen mekanik olmayan bir klavye, az basım ömrü vs.

@airsword19 Ben CK350 f/p ürünü olarak çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle switch ve malzeme kalitesi K70 ile aynı seviyededir ve belki biraz daha iyi olabilir. Ama sorun switch türü. Cherry MX çok popüler olduğu için insanlar çok bakmıyor. Oetumu diye hiç bakılmıyor ve bir de yazılım gibi bir şeyi yok. Özellikleri o kadar fazla değil ama RGB’si iyi. Ah be. Türkiye’de CK550 olacaktı onu önerirdim. Neyse.

@airsword19 Ben CK350 f/p ürünü olarak çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle switch ve malzeme kalitesi K70 ile aynı seviyededir ve belki biraz daha iyi olabilir. Ama sorun switch türü. Cherry MX çok popüler olduğu için insanlar çok bakmıyor. Ve birde yazılım gibi bir şeyi yok. Özellikleri o kadar fazla değil ama RGB’si iyi. Ah be. Türkiye’de CK550 olacaktı onu önerirdim. Neyse.
Hocam size katılıyorum. CK550 olsa denemek çok isterdim.

Genel anlamda bir set dizilecekse, Corsair derdim. Ama kulaklık kısmında, Arctis serisi Corsair kulaklıklardan daha iyi gibi. Gerçi Corsair de son zamanlarda kulaklıklarında ciddi yenilemeler yaptı...

İki markanın da setlerini ürünlerini zamanında, RMA'ları hakkında da deneyimlerim oldu, iki firmanın da müşteri desteği gayet iyi.
Kemove Snowfox 61 ya da Anne Pro 2 al. İkisi de daha iyi. K70 gereksiz pahalı ve verdiğin paranın kalitesi almıyorsun.

Bahsettiğin klavyeler herkese uyacak klavyeler değil.

@airsword19 Ben CK350 f/p ürünü olarak çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle switch ve malzeme kalitesi K70 ile aynı seviyededir ve belki biraz daha iyi olabilir. Ama sorun switch türü. Cherry MX çok popüler olduğu için insanlar çok bakmıyor. Oetumu diye hiç bakılmıyor ve bir de yazılım gibi bir şeyi yok. Özellikleri o kadar fazla değil ama RGB’si iyi. Ah be. Türkiye’de CK550 olacaktı onu önerirdim. Neyse.
Hocam hayırlı olsun CK550 v2 Türkiye'ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı