denizsevim
Kilopat
Bir fark yok ama 700 daha ucuz.
peki neden fiyat farkı var çok da değil bir farkı varsa verilebilir öneriniz nedir.Bir fark yok ama 700 daha ucuz.
benim alacağım sistemde bulunan powerlere bakıyorum da bi onlaa baksanız öneriniz nedir.İtopya'da VS650 385 TL'ye kadar düşüyor. Takip edebilirsen VS650 almak daha mantıklı bu fiyata.
700 olan daha iyi.peki neden fiyat farkı var çok da değil bir farkı varsa verilebilir öneriniz nedir.
VS550 veya dediğim gibi imkan varsa VS650 alabilirsin. Fiyatı VS550'nin fiyatına düşüyor. Bu arada sistemdeki SU630 SSD kronik sorunlu değiştirmeni öneririm.benim alacağım sistemde bulunan powerlere bakıyorum da bi onlaa baksanız öneriniz nedir.
Usta VS550 kronik sıkıntılıymış bu durumda en mantıklısı FSP 700.VS550 veya dediğim gibi imkan varsa VS650 alabilirsin. Fiyatı VS550'nin fiyatına düşüyor. Bu arada sistemdeki SU630 SSD kronik sorunlu değiştirmeni öneririm.
Eski sürümünde bu problem mevcut. Önerdiğin PSU'da olabilir.Usta VS550 kronik sıkıntılıymış bu durumda en mantıklısı FSP 700.
Sistemde önerdiğiniz ssd varmı 480 altı olmasın ama.VS550 veya dediğim gibi imkan varsa VS650 alabilirsin. Fiyatı VS550'nin fiyatına düşüyor. Bu arada sistemdeki SU630 SSD kronik sorunlu değiştirmeni öneririm.
Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk.Sistemde önerdiğiniz ssd varmı 480 altı olmasın ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.