Corsair VS550W 2018 vs. Thermaltake Litepower 550W

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşımızın Everest güç kaynağı patladığı için yeni bir güç kaynağı arıyor. Sadece Vatan'dan alabiliyor bu yüzden bu iki modelde kaldık bütçeden dolayı. Hangisi daha iyidir? Corsair vs serisinin 2017'si sıkıntılı sanırım ama Vatan'da satılan model 2018 modeliymiş sanırım bunda da sıkıntı yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımızın Everest güç kaynağı patladığı için yeni bir güç kaynağı arıyor. Sadece Vatan'dan alabiliyor bu yüzden bu iki modelde kaldık bütçeden dolayı. Hangisi daha iyidir? Corsair vs serisinin 2017'si sıkıntılı sanırım ama Vatan'da satılan model 2018 modeliymiş sanırım bunda da sıkıntı yokmuş.
corsair ben kullanıyorum hiç sorun yok

Hocam Litepower sıkıntılı bir PSU serisi. Corsair öneririm. vs serisinde sarı etiketliler 2017, gri etiketliler 2018 oluyor.
Aslında gri etiketli olanlar 2017 serisi. Buyrun, okuyun.

@199688 VS550'yi kendim kullanıyorum. Gri etiketli versiyonu bende var. Sesinden çok memnunum. Hiç rahatsız edici bir sesi yok. Daha yeni aldım ama yinede söylemiş olayım. Şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.

Aslında gri etiketli olanlar 2017 serisi. Buyrun, okuyun.

@199688 VS550'yi kendim kullanıyorum. Gri etiketli versiyonu bende var. Sesinden çok memnunum. Hiç rahatsız edici bir sesi yok. Daha yeni aldım ama yinede söylemiş olayım. Şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.
Teşekkürler. Bilmiyordum.

Ben tam 12 sene 500Watt Thermaltake Litepower kullandım çok memnundum, yeni bozuldu. Ben Thermaltake'i seçerdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı