Corsair VS650 Güç Kaynağından Gelen Tiz ses

atalar95

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 gün önce inventus'dan yeni bir kasa topladım. Herşey iyiydi taki psudan gelen tiz sese kadar. Bu ses neden kaynaklanır?
Garantiye yollamaktan başka çaremiz yokmudur ?
Garantiye yollarsak yaklasık 1 ay sürüyormuş yollarsam pc'siz kalacağım. Bu ince Ses'e katlansak pc'ye herhangi bir zararı olurmu ?

Aynı güç kaynağını ben de Inventus üzerinden aldım. Kendilerine geri kargoladım güç kaynağını ama 2 adet farklı vs650 açtıklarını, açtığı VS650'lerin hepsinde de bu sesin olduğunu söylediler. Sanırım o ürünlerden biri de size gelmiş. Dolar kurundan dolayı iade etmek istemedim, ama ses katlanılacak gibi değil. Fanlar sessiz modda iken gece çıldırtıyor. Çözüm olarak daha hızlı gerçekleşmesi için iade edip başka kronik sorunu olmayan güç kaynağı almak zorundayız sanırım.

Aynı güç kaynağını ben de Inventus üzerinden aldım. Kendilerine geri kargoladım güç kaynağını ama 2 adet farklı vs650 açtıklarını, açtığı VS650'lerin hepsinde de bu sesin olduğunu söylediler. Sanırım o ürünlerden biri de size gelmiş. Dolar kurundan dolayı iade etmek istemedim, ama ses katlanılacak gibi değil. Fanlar sessiz modda iken gece çıldırtıyor. Çözüm olarak daha hızlı gerçekleşmesi için iade edip başka kronik sorunu olmayan güç kaynağı almak zorundayız sanırım.

Konuyu açalı 1yıl olmuş aynı sorun sizdede gerçekleşmiş. Şu kadar diyeyim 1yıl oldu artık o ses rahatsız etmiyor çok ya sesi azaldı yada benim kulağım alıştı ama dediğim gibi artık sıkıntı olmuyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı