Corsair VS650 Oyunlarda Sisteme reset attırır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Vatan'dan toplama PC yaptırdım.
Özellikleri:
  • GTX 1060 6 GB,
  • i7 7700K
  • 16 GB 2400 MHz RAM
  • 250 GB Samsung SSD
  • 1 TB WD HDD
  • Z270 anakart

Ancak PSU'su VS650 ve bu PSU üzerine çok olumsuz yorumlar var. Söz konusu PSU ile oyun oynanamaz mı? Resetliyor tarzında yorumlar var bilgisayar ağır yükteyken. Ayrı bir PSU almama gerek var mı?

Ses sorunu dışında, oyunları kaldıramama, kapanma, yukarıdaki sisteme yetersiz olma durumu söz konusu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes sorun yaşamayacak diye bir şey yok arkadaşlar. Yaşayanlar da oluyor her markada oluyor. Varsa başka bir güç kaynağı bulup denemek lazım. Buradan yorum yapılarak zor çözülür birden fazla sebebi olabilir sorunun.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim o zaman anladığım üzere, hiç yeni PSU'ya yönelmiyim elimde bu varken. Diğer bilgisayar bileşenlerini koruyabilecek ve kaldırabilecek yapısı var mıdır acaba?

Almayın ve aldırtmayın şu PSU'yu. Yabancı forumlarda da baktım, Türk forumlarına da baktım, her yerde bu PSU sıkıntı çıkartıyor. Bizzat kendim kullanıyorum, aldığım güne lanet olsun. PC Reset olayının arkasında da %100 hep bu PSU'nun adı çıkıyor. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı