Corsair VS650 Ses Sorunu

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Daha dün yeni değişimden gelen ürünüm, bugün bilgisayarım boşta açık durumda iken birden bir yere sürtermişcesine, tabiri caiz ise uçak moturu sesi çıkarırmışcasına ses yapmaya başladı. Ses seviyesi o kadar yüksekti ki ölüyorum zannetim :) Fark ettiğim anda ise hemen bilgisayarı söktüm. Güç kaynağını yerinden çıkarıp tekrar oturtarak bilgisayarı açtım. Şu anlık herhangi bir ses yok gibi gözüküyor. Ama tekrar olursa servise göndermeyip arabayla ezmeyi düşünüyorum. Sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni aldıysanız hiç uğraşmadan iade edin, çoğu sorunlu. Sorunlu olmayanların da malzeme kalitesi berbat. Paranıza yazık.
Hocam malzeme kalitesinden yana bir sıkıntım yok, sistemime koymuştum ve hala bir şikayet ettiğim nokta bulunmuyor? :) Malzeme kalitesi için değil sorunlu olduğu için iade edilebilir bence.

Forumda aynı PSU ile 3 seneden daha fazla zamanda sistemini çalıştıran insan tanıyorum. Corsair gibi bir marka kalitesiz ürün yapmış olsa bile normal seviyede olur, alt seviyede bir kalite eksikliği söz konusu değil. Ürün serisi kronik sorunlu bir seri olması nedeniyle kalitesiz olacağı anlamına gelmiyor. Ben sistemimde ne ses duyuyorum ne de bir ısınma hissediyorum. Tersleyerek cevap verdiğiniz için teşekkürler.. @ShadYaqz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı