Corsair VS650 veya başka bir PSU önerisi 700TL

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda şu an 2 model var. Corsair VS650 (2018Model) 650W 80+(529TL), High Power element BR 750W 80+ Bronze(628TL). High Power modelini istemem sebebim 2X 4+4 CPU pini olması yeni sistemlerde ve ileriye dönük olması için. Ama marka olarak Corsair'a güveniyorum ve gönlüm ondan yana. Ama almışken 2X 4+4 CPU olması da beni çekiyor açıkçası sizden ricam. Maks: 750TL'ye kadar. Güç kaynağı önerisi önerisi. PSU tier List'e göre yaparsanız sevinirim. PSU önemli benim için bu arada sistem:
ASUS ROG STRIX RTX 2070
MSI Tomahawk Max
Ryzen 5 3600X.
Bu arada High Power olan model alinirmi hem fiyat hem özellikleri çok iyi aslında ama. Bu 2 marka arasında Corsair daha çok beni çekiyor (High Power'ı biliyorum oda güvenilir marka kullanan çok ama Corsair daha iyi sanki)

Gerek var mı :)
Ayrıca olabilir:Fractal Design Integra M 550w 80+ Bronz Yarı Modüler Güç Kaynağı - n11.com
Evet gerek var. Almışken daha iyisini almak istiyorum param var iyisini istiyorum.
Evet gerek var. Almışken daha iyisini almak istiyorum param var iyisini istiyorum.
Koskoca forumda yardımcı olan yok şaka gibi.

Koskoca forumda yardımcı olan yok şaka gibi.
Gerek var mı derken High Power veya Corsair için gerek var mı dedim. Yani daha iyileri var. İki PSU da PSU Hierarchy'e göre iyi düzeyde. Bronz sertifikaya sahip PSU'larda ilk 5 sıradalar.
Gerek var mı derken High Power veya Corsair için gerek var mı dedim. Yani daha iyileri var. İki PSU da PSU Hierarchy'e göre iyi düzeyde. Bronz sertifikaya sahip PSU'larda ilk 5 sıradalar.
Ayrıca beğenmiyorsanız konu açma gibi bir zorunluluğunuz olmadığını belirtmek isterim. Mümkünse önerdiğim iki PSU'yu da almayın. Gidin başka markalar alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı